Jump to navigation
Després de força, massa, dies sense publicar-vos cap recepta he de dir que l’espera ha valgut la pena. Això de casar-se m’ha robat més temps del previst, però a canvi torno amb una Thermomix i un munt de receptes i idees per anar provant!
Sóc una mica bèstia i, per això, el primer que he fet amb la Thermomix ha estat una recepta inventada J, a casa l’hem anomenat “Remogazpacho”.
A veure què us sembla:
Ingredients per a 2 persones:
4 glaçons
2 tomàquets madurs grans
1 remolatxa cuita
1 pastanaga
1 pebrot verd gran
1 gra d’all (opcional)
sal i pebre al gust
oli i vinagre, també al gust
Pas a pas amb Thermomix:
Posar tots els ingredients excepte l’oli i el vinagre a la Thermomix i programar 30 segons a velocitat 5 i, a continuació 3 minuts a velocitat 10. En acabar, si encara ho volem més fi o liquat o ho podem tornar a posar uns minuts més a velocitat 10 i, fins i tot, hi podem afegir una mica d’aigua.
Pas a pas sense Thermomix:
La mateixa recepta sense Thermomix la podeu fer amb un minipimer i l’ajuda d’un colador xinès perquè quedi més fi el resultat final. En aquest cas, el minipimer no crec que vagi bé pels glaçons, per això jo recomano fer-ho amb temps i deixar-ho refredar a la nevera.
Apa, bon profit... i esperem que faci més calor per poder anar fent receptes fresquetes! J
La Marta Masqué és una jove llicenciada en Periodisme, gran aficionada de la cuina i la fotografia. Havent-li detectat celiaquia als 24 va veure la necessitat d'endinsar-se en la cuina i poder adaptar qualsevol recepta sense gluten. Aquest blog esdevindrà un receptari adaptat per a totes aquelles persones que poden tenir intol•leràncies al gluten, la llet, la fructosa, els fruits secs, diabètics, etc.