Blogs:

Remogazpacho

17/07/2014
Remogazpacho
M.M.
Foto:

Després de força, massa, dies sense publicar-vos cap recepta he de dir que l’espera ha valgut la pena. Això de casar-se m’ha robat més temps del previst, però a canvi torno amb una Thermomix i un munt de receptes i idees per anar provant!

Sóc una mica bèstia i, per això, el primer que he fet amb la Thermomix ha estat  una recepta inventada J, a casa l’hem anomenat “Remogazpacho”.

A veure què us sembla:

Ingredients per a 2 persones:

4 glaçons

2 tomàquets madurs grans

1 remolatxa cuita

1 pastanaga

1 pebrot verd gran

1 gra d’all (opcional)

sal i pebre al gust

oli i vinagre, també al gust

Pas a pas amb Thermomix:

Posar tots els ingredients excepte l’oli  i el vinagre a la Thermomix i programar 30 segons a velocitat 5 i, a continuació 3 minuts a velocitat 10. En acabar, si encara ho volem més fi o liquat o ho podem tornar a posar uns minuts més a velocitat 10 i, fins i tot, hi podem afegir una mica d’aigua.

Pas a pas sense Thermomix:

La mateixa recepta sense Thermomix la podeu fer amb un minipimer i l’ajuda d’un colador xinès perquè quedi més fi el resultat final. En aquest cas, el minipimer no crec que vagi bé pels glaçons, per això jo recomano fer-ho amb temps i deixar-ho refredar a la nevera.

Apa, bon profit... i esperem que faci més calor per poder anar fent receptes fresquetes! J

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.