,
17/07/2014
Menjar
Remogazpacho
Foto:
M.M.

Remogazpacho

Després de força, massa, dies sense publicar-vos cap recepta he de dir que l’espera ha valgut la pena. Això de casar-se m’ha robat més temps del previst, però a canvi torno amb una Thermomix i un munt de receptes i idees per anar provant!

Sóc una mica bèstia i, per això, el primer que he fet amb la Thermomix ha estat  una recepta inventada J, a casa l’hem anomenat “Remogazpacho”.

A veure què us sembla:

Ingredients per a 2 persones:

4 glaçons

2 tomàquets madurs grans

1 remolatxa cuita

1 pastanaga

1 pebrot verd gran

1 gra d’all (opcional)

sal i pebre al gust

oli i vinagre, també al gust

Pas a pas amb Thermomix:

Posar tots els ingredients excepte l’oli  i el vinagre a la Thermomix i programar 30 segons a velocitat 5 i, a continuació 3 minuts a velocitat 10. En acabar, si encara ho volem més fi o liquat o ho podem tornar a posar uns minuts més a velocitat 10 i, fins i tot, hi podem afegir una mica d’aigua.

Pas a pas sense Thermomix:

La mateixa recepta sense Thermomix la podeu fer amb un minipimer i l’ajuda d’un colador xinès perquè quedi més fi el resultat final. En aquest cas, el minipimer no crec que vagi bé pels glaçons, per això jo recomano fer-ho amb temps i deixar-ho refredar a la nevera.

Apa, bon profit... i esperem que faci més calor per poder anar fent receptes fresquetes! J

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

La Marta Masqué és una jove llicenciada en Periodisme, gran aficionada de la cuina i la fotografia. Havent-li detectat celiaquia als 24 va veure la necessitat d'endinsar-se en la cuina i poder adaptar qualsevol recepta sense gluten. Aquest blog esdevindrà un receptari adaptat per a totes aquelles persones que poden tenir intol•leràncies al gluten, la llet, la fructosa, els fruits secs, diabètics, etc.

02/01/2021
9 canelons es va menjar el meu germà. Ah, i de segon, pollastre farcit amb prunes, i de postres algun torró i tot! 
17/07/2014
Després de força, massa, dies sense publicar-vos cap recepta he de dir que l’espera ha valgut la pena. Això de casar-se m’ha robat més temps del previst, però a canvi torno amb una Thermomix i un munt de receptes i idees per anar provant!
06/03/2014
  Hola de nou! Ja sé que és temps d'operació bikini i que els dolços no ens acaben de convèncer, però aquest és un dels més lights i saludables que he fet fins ara. 
19/02/2014
Per festes de Nadal el meu germà gran es va presentar a casa amb kilos i kilos de llimones del seu jardí… moltes llimones, moltíssimes! Entre la meva mare, una de les meves cunyades i jo ens les vàrem repartir, però...
18/02/2014
Aquesta recepta la vaig treure del portal CuinaRDiari  i la vaig adaptar  substituint la farina de blat per la mateixa i el s
12/01/2014
Aquestes festes de Nadal han estat, com sempre i per a tots, plenes de menjar. I, amb una mica de sort, menjar del bo que no acostumes a cuinar i/o menjar els dies de cada dia.
29/09/2013
  La mare ha fet 66 anyets, rodons, eh? I, com ja va sent tradició, he portat les postres.