Jump to navigation
Per festes de Nadal el meu germà gran es va presentar a casa amb kilos i kilos de llimones del seu jardí… moltes llimones, moltíssimes! Entre la meva mare, una de les meves cunyades i jo ens les vàrem repartir, però... què n’hava de fer jo de tantes llimones?
Si, justament, en faig servir tant poques que de tan en tan en trobo alguna de seca entre els prestatges de la nevera!
Vaig pensar que podria fer melmelada de llimona, però no seria fàcil. Havia d’aconseguir que, d’un fruit àcid en sortís una melmelada més aviat dolça sense haver d’abusar gaire del sucre….
Aquest cop em va salvar la mare xivant-me el secret de l’àvia Feliça... i jo us el xivo a vosaltres...
Vinga va, anem pas a pas:
Els ingredients:
Pas a pas:
La Marta Masqué és una jove llicenciada en Periodisme, gran aficionada de la cuina i la fotografia. Havent-li detectat celiaquia als 24 va veure la necessitat d'endinsar-se en la cuina i poder adaptar qualsevol recepta sense gluten. Aquest blog esdevindrà un receptari adaptat per a totes aquelles persones que poden tenir intol•leràncies al gluten, la llet, la fructosa, els fruits secs, diabètics, etc.