Jump to navigation
De pastissos n’he fet uns quants i de diferents, tot i que no puc dir que en sigui una gran experta. La veritat és que hi ha blogs plens de receptes i imatges que em captiven els sentits. Però les galetes eren, fins fa poc, un deure pendent que vaig decidir enllestir abans d’acabar l’any i per començar el 2013 amb bon gust de boca!
Les galetes les vaig fer sense sucre i sense gluten. Però, si no sou celíacs podeu substituir la Maizena per farina de rebosteria.
Ingredients:
Pas a pas:
Dues hores més tard...
Com que les galetes eren amb molt poc sucre, 40 grams dels més de 120 que es recomanen a la majoria de receptes, vaig voler decorar-ne alguna amb xocolata. Evidentment, també sense sucre i sense gluten. Va ser tan senzill com fondre una mica de xocolata de postres al microones i dipositar-la a sobre de les galetes amb l’ajuda del Decomax de Lékué, com una mànega pastissera i deixar que solidifiqués.
Segurament, i de fet vull provar-ho un altre dia, a la massa s’hi podria afegir llimona, o la xocolata, coco, mel, i una infinitat d’ingredients per a tots els gustos.
Aquella tarda vàrem berenar amb els sogres, i les galetes sucades amb el te eren molt bones i lleugeres.
Desitjo que us agradin.
La Marta Masqué és una jove llicenciada en Periodisme, gran aficionada de la cuina i la fotografia. Havent-li detectat celiaquia als 24 va veure la necessitat d'endinsar-se en la cuina i poder adaptar qualsevol recepta sense gluten. Aquest blog esdevindrà un receptari adaptat per a totes aquelles persones que poden tenir intol•leràncies al gluten, la llet, la fructosa, els fruits secs, diabètics, etc.