Jump to navigation
Aquest és el pastís que he fet enguany pel dinar de Festa Major amb la familia de Masllorenç.
Com cada any la Padrina faria canelons de primer, vedella amb bolets de segon i treuria una mica de coca i avellanes per postres. A més del JB, és clar. Però jo, i després de l’afició per la cuina que em va en augment des de fa poc més d’un any, vaig decidir posar-hi el meu granet de sorra.
Tenint el compte el menú, havien de ser unes postres lleugeres de païr, baix en sucre i fàcil d’agradar.
Aquest cop vaig optar pel pastís de formatge. La recepta la vaig extreure del blog “Com a casa, res“, i la vaig adaptar: seria un pastís de formatge Philadelfia amb melmelada de codony per sobre.
Ingredients:
Pas a pas:
He de dir que va volar !!!!
La Marta Masqué és una jove llicenciada en Periodisme, gran aficionada de la cuina i la fotografia. Havent-li detectat celiaquia als 24 va veure la necessitat d'endinsar-se en la cuina i poder adaptar qualsevol recepta sense gluten. Aquest blog esdevindrà un receptari adaptat per a totes aquelles persones que poden tenir intol•leràncies al gluten, la llet, la fructosa, els fruits secs, diabètics, etc.