Arts
,
2018
Dissabte 13 d'octubre, 11h
Centre d'Art i Natura
Farrera

6è Aplec Saó

L'Aplec Saó és la trobada d’arts i natura a l’Alt Pirineu. Enguany arriba a la sisena edició amb nous artistes i una proposta cultural per a tots els públics.

Al matí està programada una caminada per visitar les intervencions dels tres artistes que hi participen enguany: l'artista visual Carl Hurtin (França), el músic Ivan Garriga (Catalunya) i la ballarina Anna Rubio (Catalunya).

Després del dinar popular es presentaran tres projectes d’artesania local basats en el disseny tèxtil: Ottaia, Cusart i Akarona.

*L'Aplec també anirà de la mà amb el 'Cicle d'Arbres Monumentals' al Salze de la Font del Camp.

Programa: 

11:00h | Acollida i presentació del 6è Aplec Saó
11:30h | Inici del recorregut amb passejada per a visitar les obres d’art en la natura presentades i comentades pels seus autors.
Participants: l’artista visual Carl hurtin (França), el músic Ivan Garriga (Catalunya) i la ballarina Anna Rubio (Catalunya) amb la col·laboració dels músics Arnau Obiols i Carola Ortiz (dins del cicle Arbres Monumentals del Pallars).
14:00h | Dinar a l’era de la Bastida del CAN
15:45h | Presentacions de projectes-marca d’artesania tèxtil locals: OTTAIA de Carol Balasch i Miquel Utge (Sort), CUSART d’Anna Falguera (Peramea) i AKARONA de Lina Ratia (Llaràs)..
17:00h | Aperitiu final i cloenda de l’aplec.

*Podeu consultar el programa aquí

Preu: 

Acte gratuït i per a tots els públics
Preu dinar: adults 10€ i criatures fins a 12 anys 5€

Organitza: 

Centre d'Art i Natura de Farrera

Col·labora: 

Espai Dansa Natura, IDAPA, Parc Natural de l'Alt Pirineu, Espai Nòmada

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar