Menjar i beure
,
2018
Del 5 al 25 de març
Restaurants de la comarca
Val d'Aran

Mes deth caviar

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Durant el Mes del Caviar, aquesta joia gastronòmica dels Pirineus s’incorporarà a les taules de quinze reconeguts restaurants aranesos. De Pitona, Era Mòla, Eth Triton, Roc’n’Cris, Wellbourne, Era Coquèla,Es Arraïtzes, La Trastienda, Liat - Hotel Tuc Blanc, Pinchos e tapes Baqueira 1500, Borda Benjamin, Del Gel al Foc, El Molí, Eth Bistro y Pirineu Gourmet es repartiran el protagonisme al llarg de tres setmanes.

En els seus menús hi seran presents el caviar l’esturió cuinats en totes les seves versions. Des de suggeridors entrants com l’Escuma de patata calenta amb foie i Caviar Nacarii, fins a plats més contundents com l’Esturió de la Val d’Aran cuinat en múltiples formes: marinat, confitat, a la brasa, rustit o a la papillote.

Tampoc faltaran dolces postres que incorporen aquest apreciat producte com el Mousse de xocolata blanca, dulce de leche i caviar Nacarii o el Rotllet dametlles amb xocolata blanca, Amareto i Caviar Nacarii.

Les experiències culinàries poden acompanyar-se d’altres activitats. Entre elles es proposa una visita a la factoria de Les per conèixer la història i el procés d’elaboració, degustar caviar a la botiga del centre de Vielha o submergir-se a les aigües del balneari Termes Baronia de Les i conèixer els tractaments elaborats amb caviar de la Val d’Aran.

Programa: 

Podeu descarregar el programa aquí

Organitza: 

Conselh Generau d'Aran i Torisme Val d'Aran

Col·labora: 

Grèmi d'Ostalaria dera Val d'Aran i Caviar Nacarii

Més informació: 

  • imatge de control 1per1