Menjar i beure
,
2018
Dimarts 24 d'abril, 16:30h
Aula de Cuina Leader Gastronòmic
Sort

Taller de cuina 'Carn de corder, vedella i poltre d'una manera diferent'

Taller pràctic per aprendre a treure profit a la cuina de peces poc habituals, nous formats i presentacions amb carns de corder, vedella i poltre. El taller serà impartit pel cuiner Mariano Montalvo i va adreçat a professionals de la restauració, carnissers, ramaders i particulars.

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Us podeu inscriure al següent enllaç
Al correu electrònic de Raiels
Mitjançant el telèfon: 609 339 724 (Judit)

Organitza: 

Parc Natural de l'Alt Pirineu, Generalitat de Catalunya, Consorci Leader Pirineu Occidental, l'Alberg de Sort, Ajuntament de Sort

Col·labora: 

Raiels i El Paller del Coc

Més informació: