,
20/07/2015
Noves tecnologies
Resum de les entrades vistes els primers mesos del 2015

Què hem vist aquest 2015?

Abans de marxar de vacances, volem fer un resum d’aquelles informacions que hem vist aquesta meitat del 2015. Un balanç dels primers mesos de l’any per saber d’on venim i cap a on anem. Per saber, quines novetats hem vist i com enfocar els articles de la segona meitat de l’any. 

Vam començar el gener, amb aplicacions per portar a terme els nous propòsits. APPs per deixar de fumar (Respira-app o Quit Good Nico), per a fer exercici (Endomondo) i també per aprendre nous idiomes (Duolingo o Babbel). Vam seguir amb els establiments 2.0 a Ponent, smartcities i restaurants que utilitzen les noves tecnologies i Internet per oferir un plus als clients.

El mes de febrer vam descobrir noves xarxes socials temàtiques, especialitzades en viatges com TripsBook o bé una comunitat de pacients com Patients like me, i també diferents eines a Internet per trobar feina, com els portals d’ocupació o la xarxa social de contactes profesionals, LinkedIn.

Els instagrammers de Lleida van ser els protagonistes del mes de març i és que Instagram s’ha convertit en una de les xarxes socials amb més projecció: Igers Lleida i Dolors Mateu, en són un exemple. I el mòbil és un dels altres dels protagonistes de la nostra vida. Per això, cal recordar els 10 consells imprescindibles per al teu mòbil.

La publicitat ocupa bona part de les nostres vides, en el dia a dia, a la televisió i també a les xarxes socials. Per això, vam dedicar un article pensat en aquelles empreses que volen aprofitar aquest canal per donar-se a conèixer.  I com no podia ser d’una altra manera, per Sant Jordi vam parlar de les 5 millors APPs per festejar aquesta data.

El mes de maig vam seguir amb la importància de crear un CV online per donar imatge de marca i per a la recerca de feina i noves xarxes socials (Petitchef: xarxa social pels amants de la cuina i de cuinar, compta amb una gran quantitat de receptes ja que és un dels portals més grans dels amants de l’art culinari). Els drons, aquesta nova tecnologia, també es van colar entre les entrades més recents, així les diferents administracions de Ponent i el seu ús de les xarxes socials i Internet per comunicar-se amb els seus veïns i veïnes.

Per acabar, les vacances han centrat els nostres objectius. Per això, les aplicacions per anar de vacances va ser el darrer post del blog: per localitzar transport, enviar postals, conversors de monedes...

Esperem que us hagin agradat i que al setembre seguim amb noves i interessants entrades.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

04/01/2021
Ara fa dos anys, vaig publicar en aquest blog, l'entrada Quins professionals haurien d'integrar un equip de 'social med
26/10/2020
L'entrada anterior explica la importància de comunicar ciència i els seus beneficis. Avui us proposo COM COMUNICAR CIÈNCIA. Podem utilitzar diferents canals, que són ben coneguts per tots nosaltres.
27/09/2020
Disculpeu-me per l’abandonament. Posposes l’activitat d’escriure el blog al cap de setmana, després a la següent setmana, el mes que ve... i finalment passa el temps i simplement, ho oblides.
21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.