Jump to navigation
Arriben les festes i volem gaudir del menjar i del beure. A aquestes alçades tots sabem el què ens convé i el què no, però ens assentem a taula i sembla que s’acabi el món: aperitius llargs, sopa de galets i carn d’olla, canelons i pollastre al forn, vi i cava, fruita de postres... i amb el cafè i la sobretaula: la copa, les neules i els torrons.
Si a això, li sumem les hores que passem asseguts, el resultat possiblement serà d’uns quilets de més i un excés de tòxics que costaran d’eliminar.
La situació ideal seria que tot l’any mantinguéssim una alimentació tan equilibrada que no hi hagués diferència entre un dia festiu i un dia laborable, però en la societat en què vivim i l’estrès que ens envolta, això és realment difícil de fer.
Així, doncs, toquem de peus a terra i us donem 4 consells que us ajudaran a organitzar els dies festius, per tal de gaudir de les festes amb control:
El teu blog de dietètica et desitja molt Bones Festes!
Em dic Laia Mosella, nascuda a Oliana i de la quinta del 80. Al 2001 vaig acabar els meus estudis en Nutrició Humana i Dietètica i des de llavors m’he dedicat al món de la Nutrició i l’Alimentació en tot el seu ventall, des de la nutrició esportiva fins a la reeducació alimentària. Actualment formo part de l’equip de Diet à Porter. Espero que els meus posts us agradin, a partir d’ara sóc la dietista del surt de casa Ponent i estic a la disposició de totes les vostres suggerències!