Aplicacions del centre de Catalunya

Foto: 

Cedida

Les 5+1 apps més curioses del centre de Catalunya

Sis aplicacions per jugar, descobrir i estalviar a través de mòbils i tauletes
Albert Compte Riba
,
17/11/2017
Activa't
Una firma que es dedica a crear jocs de rol i de “tria la teva aventura”, una aplicació per descobrir la prehistòria tot jugant, micologia 2.0, una extensa guia d'antigues construccions medievals, un programa que et permet gestionar el pagament d'estacionament de vehicles i un gestor integral de les explotacions agrícoles. Recollim sis aplicacions per jugar, conèixer el territori, gaudir del turisme i acostar les noves tecnologies a algunes de les tasques professionals.

Cubus Games
Si t'agraden els jocs de rol, els d'escollir la teva aventura a través de proves, enigmes i encerts, no ho dubtis, les app's de la firma Cubus Games han estat fetes per a tu. Jocs de terror, d'època, futuristes t'hi esperen. I per als lletraferits de la capital anoienca, l'app 'Lletres d'Igualada' ofereix un amè recorregut pels autors locals amb més renom dins el món de la poesia.
Preu: segons aplicació
Més informació aquí.

  • imatge de control 1per1

P@leorutes
I si el que t'agrada és una aventura científica descarrega't aquesta app per passar un dia sencer a Hostalets de Pierola acompanyat del Màrius, el Roc i la Gaia, tres arqueòlegs que et guiaran per les descobertes més sorprenents del Miocè, un misteriós i antic món amb 12 milions anys d'antiguitat. Basada en tecnologies punta com són la geoposició o la realitat augmentada amb l'app P@leorutes passejaràs per diferents itineraris al voltant del municipi anoienc amb els quals descobriràs com vivien els nostres avantpassats.
Preu: gratuïta
Més informació aquí.

Guia per trobar bolets
Ara bé, també pots interactuar amb la natura i el territori amb una de les tradicions més nostrades, la caça de bolets. Passeja't per les comarques del Berguedà, el Bages, el Solsonès o el Lluçanès  i omple la cistella de bolets fins que vessi. L'app t'ofereix fins a 30 llocs a l'obaga on segurament trobaràs catifes de bolets! I si tens el dubte de si són o no bons, l'aplicació s'acompanya d'una extensa guia on consultar quins fongs són comestibles i quins altres no.
Preu: 1,19€
Més informació aquí.

Anoia, Terra de Castells
El Consell Comarcal de l'Anoia ha creat aquesta complerta ruta per descobrir el patrimoni territorial d'una terra que en el passat va acollir cristians i musulmans durant tres segles, en complexes relacions de força i comercials entre la Catalunya Vella i Al-Àndalus. Una geografia idònea per a la defensa permet avui resseguir fins a 25 construccions històriques escampades per la comarca anoienca.
Preu: gratuïta
Més informació aquí.

AparcApp
AparcAppSolutions ofereix un servei integral de pagament via mòbil en zones blaves, verdes i aparcaments. Cerca'l a la teva botiga d'app's, instal·la-te'l, consulta l'estat dels aparcaments lliures al teu voltant i paga solament pel temps que has estacionat el vehicle. Tu manes quan comença a transcórrer el temps i quan aturar el comptador. La càrrega de l'import se't facturarà directament al compte de la targeta que tinguis vinculada a l'aplicació.
Preu: gratuïta
Més informació aquí.

Agricolum
Creada per dos germans, el Francesc Masana, enginyer informàtic i el seu germà Pere, enginyer agrònom, Agricolum és un tot-en-un per a la gestió de l'explotació agrícola, el control sobre la maquinària, la previsió per a la sega i la collita o el control dels preus de mercat a temps real. Gaudeix dels avantatges que ofereixen les noves tecnologies amb aquesta aplicació intel·ligent que cerca oferir un nou enfoc sobre la vida pagesa per millorar-ne l'experiència i rendiment.
Preu: versió gratuïta i de pagament
Més informació aquí.

A

També et pot interessar