AGENDA
Música
Quartet Atenea
2019
Diumenge 17 de febrer, 12h
  • Manresa
Espai Plana de l'Om

Concert del Quartet Atenea

El Quartet Atenea és una jove formació cambrística nascuda aquest any de la mà de quatre estudiants de l’ESMUC i el Conservatori del Liceu sota el mestratge de l’Arnau i l’Abel Tomàs i Jonathan Brown, membres del prestigiós Quartet Casals.

El projecte neix de la voluntat de consolidar una formació estable que abraci el repertori clàssic escrit per quartet de corda des del classicisme del segle XVIII fins als corrents musicals del segle XX.

El quartet ha estat seleccionat per participar en el curs internacional organitzat per Joventuts Musicals a la localitat alemanya de Weikersheim, on han rebut classes de professors com Heime Müller, Donald Weilerstein, Vivian Hornik Weilerstein i el Quartet Casals.

Gil Sisquella i Bernat Santacana són exalumnes del Conservatori de Manresa. I ara és un luxe tenir-los dins del Cicle ¾ de Música, on amb el Quartet Atenea interpretaran obres de Haydn i Debussy.

Preu: 

6€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Poesia
Dilluns 6 de maig, 21h
La Bisbal d'Empordà
Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Cant Gregorià
Dissabte 27 d'abril, 20:30h
Riudoms
Névoa
Diumenge 28 d'abril, 19:30h
Cambrils
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol