Espectacles
,
2019
Dissabte 12 d'octubre, 20:30h
Teatre Núria Espert
Sant Andreu de la Barca

Espectacle de circ 'Déjà-vu'

Espectacle 'Déjà vu' a càrrec de Manolo Alcántara, circ per a petits i grans! Per quedar bocabadats amb els números, gaudir d’una estètica i una posada en escena boniques i especials, i deixar-se portar per una història sobre les persones i els seus somnis.

Una proposta de circ que també inclou projeccions, titelles i acrobàcies, entre altres, i que parla del que un és i del que voldria ser.

Sinopsi: 

Quina és la distància entre la realitat i el somni? Aquest és el punt de partida de la nova creació de Manolo Alcántara, que té com a protagonista un únic personatge.

Té uns somnis ambiciosos que són, de fet, l'expressió dels seus aires de grandesa. Però aquests somnis grandiloqüents són lluny de la vida quotidiana de qui els imagina, i la distància que hi ha entre el desig i la realitat acaba per abocar al desànim el nostre personatge.

Escolteu la música i els sons: de vegades, seran tan repetitius i monòtons com la mateixa existència i de vegades, seran vius i alegres, autèntica banda sonora d'un món oníric.

Ficció o realitat? Potser us sentireu confusos, perquè tot passa en un temps i un espai indeterminats, en un espai escènic en el qual els objectes tenen proporcions impossibles i tot sembla més gran o més petit del que hauria de ser.

Tot plegat és un espectacle visual, sense text, on es difuminen les fronteres entre realitat i fantasia a partir d'una història amb un punt de malenconia.

Preu: 

11,50€ anticipada | 13€ taquilla (comprar entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1