Arts
,
2020
Del 8 d'agost al 31 d'octubre
Konvent
Cal Rosal

Exposició 'Necessari. #FotoperiodismeNarratiu'

'Necessari' és una mostra de 12 projectes de la revista 5W que es podran veure en diferents espais de l’interior i l’exterior del Konvent.

La publicació de periodisme narratiu i fotografia 5W està d’aniversari, i vol celebrar els primers 5 anys de 5W obrint la revista al Konvent, apropant al públic la seva trajectòria, donant a conèixer la feina feta i el seu estil. Ampliant la seva diana i posar altaveus socials a temàtiques perquè cal explicar entre tots els coneixements i proximitats del què estem vivint.

Una gran fotografia de Juan Carlos Tomasi, imatge icona de 5W es veurà a l’entrada del Konvent juntament amb les 5 portades de la revista. Els projectes exposats són 'Roboteca' de Séverine Sajous, 'Ana te ama' de Anya Miroshnichenko, 'Identidades trans en construcción' de Núria López Torres, 'Un cementerio en el corazón de Siria' de Guillem Trius, 'La maldición de la locura' de Diego Ibarra Sánchez, 'Indestructibles' d’Alfons Rodríguez, 'Fade to Black' de Ricard Garcia Vilanova, 'El cierre legal de Europa' de Santi Palacios, 'Solos' de José Colón, 'Con las puras manos' d’Anna Surinyac, 'Bancografía' de Mikel Ayestaran i les il·lustracions de Cinta Fosch que han anat acompanyant les publicacions de 5W.

Les exposicions es complementaran amb diverses activitats com taules rodones, projeccions de documentals, presentacions de llibres i visites guiades.

Inauguració: 

Dissabte 8 d'agost
18:00h: Visita guiada pels membres del col·lectiu 5W.
20:00h: Taula rodona amb la participació de Pere Rusiñol, Agus Morales, Malcom Otero i Marta Roqueta, moderada per Mònica Hernàndez.

Preu: 

Entrada gratuïta

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Web 5W
Web Konvent

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar