Espectacles
,
2021
Divendres 21 de maig, 19h
Parc del Lledó
Berga

Festival Píndoles a Berga

El Festival Píndoles, cita de referència de teatre breu a Catalunya, celebra la seva setena edició els dies 11, 12 i 13 de juny de 2021 al Castell de Montjuïc (Barcelona), en la qual s’estrenaran 6 obres inèdites de teatre breu i altres disciplines. Enguany, el festival incorpora dues novetats principals: consolidar-se com a un projecte de territori i oferir suport a la creació a les companyies seleccionades.

Així mateix, i amb la clara voluntat estrènyer vincles amb el territori i apropar el teatre breu a localitats diverses i a nous públics, Berga esdevé una nova seu del Festival Píndoles, la qual acollirà les pre-estrenes de les 6 peces inèdites.

La proposta es concretarà amb una jornada completa de teatre breu a la capital del Berguedà. Per un costat, i tal com ja s’ha fet en altres ocasions, el públic general podrà gaudir d’un circuit de tres de les propostes inèdites, les quals es representaran en espais singulars de la ciutat que esdevindran escenaris efímers per una tarda. Per altra banda, durant el matí, i amb la voluntat de crear un espai en el qual els i les joves puguin apropar-se al teatre breu, estudiants de secundària gaudiran de l’experiència amb el circuit itinerant de les altres pre-estrenes.

Preu: 

10€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1