Jump to navigation
Diumenge 17 de novembre
Dissabte 23 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
Dies 22, 23 i 24 de novembre
Dissabte 30 de novembre
De l'1 al 30 de novembre
Del 22 de novembre a l'1 de desembre
Dies 30 de novembre i 1 de desembre
Visita exclusiva 'Abadal gourmet experience - Urbisol', amb degustació de vins i aperitius casolans, i àpat a la Masia Urbisol.
La visita al celler Abadal: • L'antic celler soterrani de la Masia (s. XII): conservat en estat original, és una de les joies de la cultura i de la història vinícola d'aquesta zona, que els traslladarà en el temps donant-los a conèixer quin era el tipus de vida d'aquest territori. • Espais privats de la família a la Masia Roqueta. • El museu de la indústria i del transport: col·lecció privada de la família, dedicada al transport amb carruatges, antics camions i eines que s'utilitzaven per a l'elaboració del vi. • Celler d'elaboració de vins i sala de barriques. • Degustació de 4 VINS ABADAL DE GAMA ALTA MARIDATS AMB APERITIUS CASOLANS servit a l’antic menjador o a la terrassa de la Masia segons el temps.
Àpat a la Masia Urbisol: A escollir entre 15 plats de primer, 15 plats de segon i tots els postres de la nostra carta: • Amanida de formatge de cabra gratinat sobre torrada amb formatge de cabra i melmelada de tomàquet • Ous estrellats del nostre galliner amb espàrrecs i pernil de gla • Amanida de bacallà esqueixat sobre patates amb pell • Salmó fumat a casa • Canelons casolans • Fideuà o arròs negra • Papardelle als tres formatges • Bacallà amb muselina d’allioli de poma al forn • Bacallà a la Catalana Tradicional • Hamburguesa “La Bassola” XL amb foié • Risotto de ceps amb foié • Peus de porc “sense feina” farcits de morro de vedella i ceps • Garrí pell cruixent • Magret d’ànec “5Aglans” a la brasa amb foié ··· • Pastis borratxo amb crema cremada i gelat de biscuit casolà • “Tocinillos del cielo” • Cruixent de fruits vermells • Pinya i coco • Sopa de xocolata amb oli i sal i un llarg etcètera...
Aigua mineral, vi DO Pla de Bages, cafè i xupito d’orujo, herbes o pacharan
74,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 8 persones
bagesterradevins
Web bagesterradevins Web Celler Abadal Web Masia Urbisol