Fires i festes
,
2023
Dies 23, 26 i 30 de desembre i 1 de gener
Món Sant Benet
Sant Fruitós de Bages

Pessebre Vivent a Món Sant Benet

També et pot interessar

Quarta edició del Pessebre Vivent de Món Sant Benet, l’únic pessebre de tot Catalunya que passa dins d’un monestir mil·lenari i que ens permet fer un viatge en el temps fins a l’edat mitjana i viure a través de les diferents escenes un Nadal molt especial.

Es tracta d’un espectacle únic on a més de la singularitat de l’espai, i de la bellesa de les escenes magníficament ben representades pels actors amb el vestuari i els elements de l’època, sorprèn pels seus espectaculars efectes audiovisuals de gran format.

Els diferents racons del monestir es transformen per acollir la recreació de les tradicionals escenes d’un pessebre vivent, però també altres escenes menys típiques però representatives d’un monestir i un poble medieval, com per exemple la representació d’oficis antics.

Aquesta quarta edició arriba amb la novetat que aquells qui ho vulguin, al final del recorregut, podran quedar-se a ballar danses medievals al Jardí de l’Absis en un taller obert i participatiu.

*La direcció d’actors va a càrrec, per quart any, de l’actriu i directora teatral Tàtels Pérez i compte amb el suport de Sara Manzano a la producció. El Pessebre Vivent és fruit de la col·laboració de molts actors i actrius voluntaris del territori que cada any posen el seu granet de sorra per donar forma a una activitat màgica.

 

Horari: 

Dies 23, 26, 30 de desembre i 1 de gener.
Diverses sessions diàries.

Preu: 

12,50€/adults – 6,50€/nens | Compra entrades aquí - enllaç

Organitza: 

Fundació Catalunya La Pedrera

Més informació: 

  • imatge de control 1per1