Música
,
2016
Dissabte 25 de juny, 22h
Mas Querol
Fonollosa

Vesprades sota l'Alzina | 10 anys

'Vesprades sota l'Alzina' de Fonollosa és un festival d’estiu que s’emmarca en l’entorn natural de la incomparable Alzina centenària del Mas Querol, Arbre Monumental de Catalunya.

El festival que enguany celebra el seu 10è aniversari comptarà amb les actuacions d'Anaïs Vila, Quartet Mèlt, Sanjosex i Roger Mas.

Anaïs Vila - La cantant, compositora i lletrista de Santpedor, acompanyada de la seva banda, presenta ‘Entre els dits’, el seu primer disc de cançons pròpies on aglutina les cançons que ha anat creant durant els últims tres anys i inicia el seu projecte propi, on firma la lletra i la música de tots els temes. Ens trobem davant un disc íntim, sincer i personal de cançons que parlen d’amor, desamor, desig, amistat i expectatives de futur. Sentiments que els descriu d’una manera poètica, però alhora directa, i que s’entrellacen i s’emmotllen amb les melodies de cada tema.

Jordi Blanes “petit”: baix i contrabaix
Josep Cordobés: bateria i percussió
David Garcia: guitarres
Mateu Peramiquel: teclat
Anaïs Vila: veu i guitarra

Quartet Mèlt - Els guanyadors de l’última edició del concurs de TV3 ‘Oh happy day!’ actuaran al Vesprades sota l’Alzina presentant el seu disc 'Maletes', que van estrenar el passat St. Jordi al Teatre Kursaal de Manresa, i després d’haver fet una gira europea com a premi del concurs televisiu.
La formació és un grup vocal jove creat el 2012 que, amb l’objectiu de gaudir de la música, treballa amb un ampli i variat repertori que abasta des d’obres de música antiga fins a temes moderns. Busquen l’equilibri just entre el rigor i l’humor, la seriositat i la ironia. Sense dubte, un dels grups del moment amb una qualitat excepcional. Els reconeixeràs perquè quan els sentis pensaràs: això és Mèlt!

Magalí Sare: veu
Ariadna Olivé: veu
Eloi Fort: veu
Oriol Quintana: veu

La següent cita serà el 16 de juliol amb Sanjosex i Roger Mas i la Cobla Sant Jordi.

  • imatge de control 1per1