Així veuen els més petits els Tres Tombs

Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada. És el particular punt de vista dels més menuts sobre aquesta centenària celebració tan arrelada a la ciutat. Hi han participat gairebé dos-cents nens i nenes, cada un d'ells plasmant sobre el paper una perspectiva o un detall de la jornada que es va viure el 24 de gener pels carrers de la capital de l'Anoia.
L'exposició, amb el títol de “Surt a veure els Tres Tombs”, es pot visitar fins al dia 16 d'aquest mes d'abril a la Sala d'exposicions de la biblioteca i està organitzada conjuntament amb l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada. Els dibuixos participants hi queden recollits per cursos i franges d'edat.
Dissabte dia 2 ja es va procedir al lliurament de premis. Els guanyadors d'aquest 11è Concurs de Dibuix Infantil a les escoles van ser:

P3: Enric Pons i Granados (Escola Garcia Fossas);
P4: Lluna Càlichs i Palet (Escoles de l'Ateneu Igualadí);
P5: Arnau Gumà (Escolàpies d'Igualada);
1r de Primària: Júlia Navarro i Sans (Escola Jesús Maria);
2n de Primària: Neo Poch i Díaz (Acadèmia Igualada);
3r de Primària: Guim Gabarró i Sarri (Escola Jesús Maria);
4t de Primària: Irene Juanmartí i Rodríguez (Escola Pia);
5è de Primària: Maria Elna Güell i Jorba (Maristes Igualada);
6è de Primària: Daniela (Acadèmia Igualada);
Especial Collage (1r P): Pep Amich i Ibáñez (Escola Mowgli);
Especial Lineal (2n P): Marc Molins i Fillat (Maristes Igualada);
Especial Perspectiva i Textura (6è P): Mariona de Castro i Baladés (Escola Garcia Fossas).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.