El barri de Fàtima, immers en les processons

Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa. En aquesta primera jornada, es farà la Processó de Nuestro Padre Jesús Nazareno y Maria Santísima de los Dolores, i la comitiva anirà acompanyada per la Banda de Música d’Igualada i la Banda de Tambors. El punt d'inici és l'Avinguda de la Pietat.
Demà divendres, també a partir de les 9 del vespre i des del mateix punt de partida, es farà la Processó del Santo Entierro y Maria Santísima de los Dolores. En aquesta ocasió, els acompanyants seran la Banda de Tambors i Trompetes de la Confraria de Fàtima.
Finalment, diumenge a partir de les 12 del migdia i des de l'Avinguda de la Pietat, hi haurà la tercera i última processó: la de Nuestro Señor Resucitado, acompanyats també de la Banda de Tambors i Trompetes de la Confraria de Fàtima.
Tot plegat amb l'organització de la Confraria de Fàtima i les Trompetes de la Confraria de Fàtima.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.