Igualada acull la 27a Fira de teatre infantil i juvenil

06/04/2016

Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia. Seran més de cent representacions de tots els gèneres les que s'oferiran en diversos espais de la ciutat, tant a les sales com al carrer, i combinant també espectacles gratuïts amb altres de pagament.
Tot plegat arrenca aquest dijous. A les 9 del matí es faran les primeres funcions escolars, i a les 7 de la tarda es durà a terme la inauguració institucional, a la nova seu de La Llotja (l’espai per a professionals que enguany s’ha traslladat a Les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada). Posteriorment, es donarà el tret de sortida de La Mostra al Teatre Municipal l’Ateneu amb l’espectacle inaugural "BasketBeat", de Big Band Basket Beat Barcelona; es tracta d'una orquestra que té com a motor el ritme i la sonoritat que generen les pilotes de bàsquet.
Algunes altres dades que aporten des de l'organització: Igualada acollirà espectacles a un total de 15 escenaris, 10 dels quals són sales i 5 al carrer, a part de diversos itineraris. Un total de 55 companyies oferiran un total de 102 passis de 56 espectacles. En total, Igualada acull 227 artistes de companyies programades. En definitiva, i com s'apunta també des de l'organització, “quatre dies per gaudir dels millors espectacles en família”.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.