Igualada acull la 27a Fira de teatre infantil i juvenil

Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia. Seran més de cent representacions de tots els gèneres les que s'oferiran en diversos espais de la ciutat, tant a les sales com al carrer, i combinant també espectacles gratuïts amb altres de pagament.
Tot plegat arrenca aquest dijous. A les 9 del matí es faran les primeres funcions escolars, i a les 7 de la tarda es durà a terme la inauguració institucional, a la nova seu de La Llotja (l’espai per a professionals que enguany s’ha traslladat a Les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada). Posteriorment, es donarà el tret de sortida de La Mostra al Teatre Municipal l’Ateneu amb l’espectacle inaugural "BasketBeat", de Big Band Basket Beat Barcelona; es tracta d'una orquestra que té com a motor el ritme i la sonoritat que generen les pilotes de bàsquet.
Algunes altres dades que aporten des de l'organització: Igualada acollirà espectacles a un total de 15 escenaris, 10 dels quals són sales i 5 al carrer, a part de diversos itineraris. Un total de 55 companyies oferiran un total de 102 passis de 56 espectacles. En total, Igualada acull 227 artistes de companyies programades. En definitiva, i com s'apunta també des de l'organització, “quatre dies per gaudir dels millors espectacles en família”.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.