L'artista convidat: Roger Velàzquez

A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist. És obra de Roger Velàzquez, un dels fotògrafs igualadins que –juntament amb Albert Clotet i David Ribera– compta amb un espai dins la quarta edició de FineArt Igualada.
El projecte va més enllà de l'exposició, ja que parteix de la base d'un llibre pensat per divulgar aquest element del patrimoni de la ciutat d'Igualada, el volum histogràfic “L'Asil del Sant Crist d'Igualada”. Com explicava fa uns dies el mateix autor al Surtdecasa, “amb l'Henar Morera vam començar a dibuixar el projecte. Ella coordinava la part escrita, en la qual van participar també en Pau Llacuna i en Lluís Pedraza. La idea del projecte era el d'actualitzar la història d'aquest edifici, construït per en Joan Rubió i Bellver. Es tracta d'una obra molt interessant en l'àmbit arquitectònic”.
Les fotografies es poden veure fins diumenge a la Rectoria de Santa Maria d'Igualada (al carrer de Santa Maria, 8). Són ja els darrers dies per gaudir de les més de mil dues-centes fotografies que integren el FineArt 2016.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.