Igualada homenatja el Sant Crist

Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va fer divendres a l’església del Roser, i de les Vespres Solemnes d'aquest dilluns a la basílica de Santa Maria, amb eucaristia presidida per Mn Carles Riera.
Així, dimarts al matí hi haurà l'Eucaristia a la Basílica de Santa Maria, a partir de les 11 del migdia i sota la presidència del Bisbe, Mons. Romà Casanova. Tot seguit i a la plaça de Pius XII, es farà un concert de la Banda de Música de d’Igualada, coincidint amb l’any de celebració del setanta-cinquè aniversari de l'entitat. I serà a partir de 2/4 de 7 de la tarda quan comenci la tradicional processó amb l'habitual recorregut pel centre de la ciutat. També es podrà contemplar el Ball de la Moixiganga a la plaça Pius XII (una escenificació a càrrec de l’agrupació Bitrac Dansa), quan la imatge ja hagi fet la seva tradicional entrada a l’església del Roser. Després de la processó, els fidels podran adorar la imatge i participar a l'eucaristia de comiat presidida per Mn Pere Oliva, vicari episcopal.
Els actes culminaran el dimecres de Pasqua, a les 8 del vespre, a Santa Maria, amb l’Eucaristia presidida per Mn Josep Massana, que és rector de les parròquies del Centre i Prior eclesiàstic, i que precedirà el retorn de la imatge cap a la seva capella. Tot plegat amb l'organització dels Priors del Sant Crist d'Igualada.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.