Igualada homenatja el Sant Crist

28/03/2016

Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va fer divendres a l’església del Roser, i de les Vespres Solemnes d'aquest dilluns a la basílica de Santa Maria, amb eucaristia presidida per Mn Carles Riera.
Així, dimarts al matí hi haurà l'Eucaristia a la Basílica de Santa Maria, a partir de les 11 del migdia i sota la presidència del Bisbe, Mons. Romà Casanova. Tot seguit i a la plaça de Pius XII, es farà un concert de la Banda de Música de d’Igualada, coincidint amb l’any de celebració del setanta-cinquè aniversari de l'entitat. I serà a partir de 2/4 de 7 de la tarda quan comenci la tradicional processó amb l'habitual recorregut pel centre de la ciutat. També es podrà contemplar el Ball de la Moixiganga a la plaça Pius XII (una escenificació a càrrec de l’agrupació Bitrac Dansa), quan la imatge ja hagi fet la seva tradicional entrada a l’església del Roser. Després de la processó, els fidels podran adorar la imatge i participar a l'eucaristia de comiat presidida per Mn Pere Oliva, vicari episcopal.
Els actes culminaran el dimecres de Pasqua, a les 8 del vespre, a Santa Maria, amb l’Eucaristia presidida per Mn Josep Massana, que és rector de les parròquies del Centre i Prior eclesiàstic, i que precedirà el retorn de la imatge cap a la seva capella. Tot plegat amb l'organització dels Priors del Sant Crist d'Igualada.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.