Concert de cloenda del segon Stage de Banda Simfònica d’Igualada

Un concert de peces variades servirà, aquest diumenge (dia 29), per cloure el segon Stage de Banda Simfònica d’Igualada. Hi participen una trentena d’alumnes, i l'organitza l’Ajuntament de la ciutat i el produeix l’entitat Contrapunt, amb la col·laboració de l’Escola de Música i la Banda de Música d’Igualada. Aquests joves han estat treballant amb entusiasme en diferents sessions intensives d’assaig sota la direcció de Concepció Ramió (creadora de l’stage) i amb professors col·laboradors diversos, i aquest diumenge oferiran una mostra del seu treball. Serà al Teatre Municipal l’Ateneu en un concert gratuït que començarà a les 12 del migdia, i comptarà també amb la presència del director convidat d’enguany, Armando Bernabeu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.