Festival Aparador: artesania i participació

Als qui us agrada mirar aparadors, aquests dies teniu l'oportunitat de gaudir d'uns espais que habitualment no desenvolupen aquesta funció: al carrer de Sant Simplici, al carrer de Sant Agustí i a la Plaça de Sant Joan. Es tracta, per tant, dels diversos establiments del barri de Sant Agustí que participen a l'edició d'enguany del Festival Aparador i que, després d'haver estat rehabilitats, tornen a obrir durant aquestes festes de Nadal. Hi podeu veure des de pintures i fotografies, fins a articles de pell o altres obres gràfiques. En definitiva, una variada exhibició de diferents productes d’artesania que, al mateix temps, guarneixen els aparadors.
En el marc d'aquesta iniciativa que impulsa l'Associació de Veïns i Comerciants del Barri Sant Agustí, també s'han previst activitats vivencials, i és que el Festival Aparador vol ser un espai d’intercanvi participatiu i dinàmic. Els pròxims dies que els trobareu oberts: els dies 19, 20, 21, 22, 23 i 24 d'aquest mes de desembre, així com els dies 30 i 31. Ja l'any vinent, també els dies 4 i 5 de gener.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.