Festival de curtmetratges a Vilanova

Aquest cap de setmana arriba el segon Rewind Festival, el festival de curtmetratges que es durà a terme a Can Papasseit de Vilanova del Camí. En aquesta segona edició s'han rebut més de tres-centes obres (302 en total, 274 de les quals han entrat finalment a concurs). Els actes del programa, organitzat per l’associació +QCine, començaran divendres amb la projecció dels curts finalistes en diferents sessions dedicades als centres d’ensenyament. I és que enguany també s'ha incorporat la nova categoria de Joves Promeses, per acostar el món del cinema als més petits. A partir de 2/4 de 8 del vespre es faran projeccions obertes a tothom: primer els curts de la Secció Oficial; després els de la categoria Òpera Prima. Ja a la nit, arribaran els curts de Ciència-ficció - Terror.
Dissabte les projeccions obertes al públic es faran d'11 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. Al migdia també es projectaran els microcurts de la Secció Paral·lela-Premis Nova, i els de la secció Joves Promeses. A la gala de dissabte (a 2/4 de 10 del vespre) es donarà a conèixer el nom dels guanyadors de les diferents seccions i categories. L'esdeveniment inclourà música i ball en directe, així com diferents muntatges audiovisuals, i comptarà amb la presència de l'actor Javier Gutiérrez i del director de cinema Dani de la Orden. També s'han preparat activitats paral·leles (una rua de Star-Wars Catalunya, master-class, projeccions, etcètera).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.