L'artista convidada: Elisabet Soler

Us agrada el mar? En cas afirmatiu, teniu un bon motiu per arribar-vos a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i gaudir de l'exposició que fins al 22 de desembre hi té l’artista igualadina Elisabet Soler. El mar és el fil conductor de la desena de quadres que configuren l’exposició, titulada “Paisatges del mar” (la majoria, amb la tècnica de polpa sobre tela, i algun de mixt sobre tela).
Soler, llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, proposa una mostra que és fruit de la unió dels espais paisatgístics vistos des de l’aire, del simbolisme poètic del món personal de l’artista i del treball amb la matèria física del paper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.