L'artista convidat: Albert Vendrell

Fins al pròxim 12 de febrer la Sala d'Exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps acull l’exposició Males Arts, un recull d’obres plàstiques d’Albert Vendrell. Els contrasentits i la ironia són elements presents en unes obres fetes a partir de materials poc convencionals: cartó de caixes de sabates, xiclets per a representar éssers vius, etcètera. Fins a gairebé una trentena de treballs que tenen com a finalitat qüestionar aspectes com la iconografia tradicional de l’art, els mitjans i les tècniques d’expressió convencionals, o fins i tot la mateixa funció de l’art. Tot plegat, per tant, proposa una visió crítica de l’art tant en el fons com en la forma.
Llicenciat en Belles Arts i exalumne de l’Escola d’Art d’Igualada –on es va graduar en Gràfica Publicitària–, actualment l’Albert Vendrell treballa com a freelance en els àmbits del cartellisme, la il·lustració i el disseny gràfic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.