L'artista convidat: Francesc Aloy Carné

El barri del Rec i la Rambla d'Igualada i la bassa de Capellades són alguns dels indrets que ha pintat aquests darrers mesos el capelladí Francesc Aloy Carné i que es poden veure en la mostra que s'exposa a la Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada fins al dia 14 d'aquest mes. En aquesta vintena de pintures –totes fetes a l'oli–, l'autor també hi il·lustra diversos racons de la Costa Brava (S'Agaró, Cadaqués, Calella de Palafrugell, etc.), així com d'altres ciutats o territoris catalans: Olot, Sitges, el Penedès o Barcelona, per exemple. Una exposició, per tant, que –com ja adverteix el títol escollit per a aquesta selecció– recull diversos “Entorns subtils”, als quals se sumen, encara, l'estampa gallega de la Costa da Morte i la italiana de La Toscana. Uns paisatges ben variats que comparteixen, això sí, el tractament particular del color i la llum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.