L'artista convidat: Toni Guix

Des de racons d'Igualada i del poblet d'Aguiló... fins a paisatges del Port de la Selva i d'altres indrets de la Costa Brava. Des d'estampes rurals que il·lustren episodis de primavera i tardor (amb ametllers, roselles, nuvolades, etcètera) fins a altres pintures urbanes amb Praga o Venècia com a escenaris. Des d'activitats quotidianes com els jocs infantils o una visita al circ, fins a l'esforç de ciclistes, motoristes o pescadors en plena acció.
Tot plegat ho podeu assaborir en la selecció de quaranta-una pintures que Toni Guix ens ofereix fins aquest diumenge (15 de novembre) a la Sala Municipal d'Exposicions d'Igualada. La trobareu oberta de dimarts a divendres de 7 de la tarda a 9 del vespre, i dissabte i diumenge d'11 del matí a 2 del migdia i de 6 de la tarda a 9 del vespre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.