La Fira de Nadal al centre d'Igualada

Un total de trenta-tres expositors formen part de l'edició d'enguany de la Fira de Nadal d'Igualada, que s'estén des de la plaça de l'Ajuntament i fins a la plaça de Pius XII. Els tradicionals tions i figures del pessebre estan acompanyats dels articles d’ornamentació nadalenca més variats, així com productes gastronòmics i regals diversos. Tot plegat, productes artesanals i de proximitat que us esperen aquests pròxims caps de setmana, des de les 10 del matí i fins a les 9 del vespre.
Coincidint amb aquesta activitat nadalenca, que organitzen Fira d’Igualada i l'Associació del Barri de la Font Vella amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, també s'han preparat tallers infantils (els dissabtes d'11 a 2 del migdia) i actuacions musicals (també els dissabtes, tant a 2/4 d'1 del migdia com a les 7 de la tarda). No faltarà, tampoc, vi calent, xocolata calenta i assortiment de tapes per als visitants.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.