L'artista convidat: Eugeni Forcano

“Atrapar la vida” és el títol d'una de les exposicions que més interès desperta en el marc de la quarta edició de FineArt Igualada. És obra d'Eugeni Forcano i es pot veure a la Sala d'Exposicions del Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia.
Les nombroses imatges que la integren permeten dibuixar un retrat fidedigne de la Barcelona de fa unes dècades. Per damunt de tot, destaquen la dimensió humana i els esdeveniments socials. És només una petita mostra de la llarga trajectòria fotogràfica de Forcano, que, entre altres, ha treballat per les agències France Press i Dalmas i pel setmanari Destino. Organitzada per l'Ajuntament d'Igualada i l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada, és una de les quaranta-cinc exposicions fotogràfiques que formen part de l'edició d'enguany del FineArt. Estarà al Museu de la Pell fins al dia 20 de març.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.