Necessiteu idees per a la vostra felicitació de festes?

Voleu veure felicitacions de Nadal de tot tipus? No pas de les virtuals, sinó de les clàssiques: des d'algunes del segle XX fins a d'altres signades per artistes locals... De les més simples que es feien ara fa setanta-cinc anys, fins a les més creatives o innovadores. De les oficials i també de les que s'entregaven des d'algunes associacions, escoles o entitats. Tampoc hi falten aquelles tradicionals que els treballadors d'uns determinats oficis (com el sereno, el carter, el vigilant o l’escombriaire) feien per a obtenir una paga extra durant les festes. D'aquest singular recull de felicitacions de Nadal, en podreu gaudir a la Sala d'exposicions de la Biblioteca Central d'Igualada fins al dia 9 de gener. Les trobareu seleccionades per antiguitat (amb uns quants panells de cada dècada, des dels anys 40 i fins a l'actualitat); i amb un apartat especial tant per als oficis com també per a les creacions dels artistes locals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.