Olles a punt a Montmaneu

Les olles grosses i les calderes tornaran a lluir, aquest diumenge, al centre de Montmaneu, i és que arriba una nova edició de la Festa de la Caldera. Serà el mestre calderer Josep Parera de Cal Pau qui, acompanyat dels calderers de Montmaneu, elaborarà l'escudella que després els assistents podran degustar. El repartiment es farà a les 2 del migdia a la plaça Major, però abans es procedirà al nomenament de Toni Albà –actor, autor i director– com a Calderer d'Honor (serà a 2/4 de 2 a la mateixa plaça). El mateix Toni Albà oferirà l'espectacle “Audiència i-real” a La Sala de Montmaneu (amb sessions a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre).
Durant tot el diumenge es faran altres activitats, com el mercat de pagès, la caravana de ruquets per passejar per la fira, l'esmorzar de pagès (a partir de les 9 del matí), el primer Concurs popular d'allioli (a les 11) o l'exhibició d'una legió romana (a càrrec dels Armats de Manresa, a les 11 del matí i a la 1 del migdia). La Missa Solemne a l'església de Santa Maria serà a les 12 del migdia, amb la benedicció de les calderes a la sortida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.