Segona edició d'Artèria Col·lectiva

Hi ha pintura, escultura, fotografia, dibuix, gravat... Tècniques molt diverses i estils molt personals i variats. Hi trobareu obres de petit format i d'altres que no ho són tant... En definitiva, una proposta eclèctica que mostra el treball d'artistes locals com David Ymbernon, Teresa Riba i Xavier Gabriel; i també d'altres autors catalans i estrangers: Pilar Álvarez, Marta Ballvé, Pepa Busqué, Anna Bussot, Mireia Cifuentes, Encarna Cuerva, Rosó Cusó, Jaume de Córdoba, Lourdes Figuera, Lourdes Fisa, Mari Ito, Roser Oduber, Jordi Pagès & Èrika Prüfert Borrell, Marta Pruna, Tina Rusiñol... i així fins a una vintena llarga d'artistes. Són obres que aquests dies s'exposen a l'Artèria i Espai d'art i tallers d'Igualada, en el marc de la segona edició del projecte “Artèria Col·lectiva”. Una proposta que podeu contemplar fins al dia 9 de gener de 2016 (hi podeu accedir tant pel carrer de l'Argent, al número 33, com pel Passatge Galí, al número 6). Una bona ocasió per tornar a gaudir de l'obra d'aquesta vintena d´artistes que ja han passat per Artèria des de la seva obertura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.