Cine Patronat
Cine Patronat
c/ Sant Francesc, s/n
08600 - Berga
  • cinepatronat@gmail.com

Cartellera

Nora

Sinopsi

La Nora té 30 anys i viu amb el seu avi argentí Nicolás i la seva vida no és la que ella imaginava. Gairebé no ha sortit del seu poble i treballa escrivint l'horòscop per al periòdic del seu poble, però el seu veritable somni és ser escriptora de viatges.

Quan perd al seu avi, decideix iniciar un viatge per la costa del País Basc per a portar les seves cendres al costat de les de l'àvia.

Horaris: 

Diumenge 26 de setembre: 18:00h

Dune

Sinopsi

Arrakis, el planeta del desert, domini de la família Harkonnen des de fa generacions, queda en mans de la Casa dels Atreides després que l'emperador cedeixi a la casa l'explotació de les reserves d'espècia, una de les matèries primes més valuoses de la galàxia i també una droga capaç d'amplificar la consciència i allargar la vida. El duc Leto (Oscar Isaac), la dama Jessica (Rebecca Ferguson) i el seu fill Paul Atreides (Timothée Chalamet) acudeixen a Dune amb l'esperança de recuperar el renom de la seva casa, però aviat es veuran immersos en una trama de traïcions i enganys que els portaran a qüestionar la seva confiança entre els seus amics i a valorar a Dune, els Fremen, una estirp d'habitants del desert amb una estreta relació amb l'espècia.

Horaris: 

Diumenge 3 d'octubre: 18:00h

Cry Macho

Sinopsi

Film que narra la història d'un criador de cavalls que guanya el Derby a Kentucky en el mateix moment en què la seva dona i el seu fill són assassinats. Mentre es pregunta qui pot ser l'assassí de la seva família, se submergeix en una profunda depressió alcohòlica que el porta a treballar amb un home que l'amenaça amb acomiadar-lo si no porta de tornada al seu fill, que està vivint amb la seva ex parella a Mèxic. Durant el viatge, tots dos s'embarcaran en una inesperada aventura.

Horaris: 

Diumenge 10 d'octubre: 18:00h