Cine Patronat
Cine Patronat
c/ Sant Francesc, s/n
08600 - Berga
  • cinepatronat@gmail.com

Cartellera

Los niños de Winton

Sinopsi

Un corredor de borsa britànic, en Nicholas "Nicky" Winton (Anthony Hopkins), visita Txecoslovàquia en la dècada dels anys 30, abans d'esclatar la Segona Guerra Mundial, i després de visitar Praga i veure els horrors i atrocitats als quals s'enfrontaven les famílies jueves refugiades. Llavors considera que la seva obligació moral és rescatar a 669 nens jueus abans que arribin els nazis.

La seva participació en una operació coneguda com Kindertransport va ajudar a rescatar a centenars de nens, un acte de compassió gairebé oblidat durant 50 anys, tot i que Nicky encara viu turmentat pels fantasmes dels nens als que no va poder salvar.

Horaris: 

Diumenge 14 d'abril: 18:00h
Dilluns 15 d'abril: 20:30h

Saben aquell

Sinopsi

Barcelona, finals dels 60. Eugenio Jofra (David Verdaguer), un jove joier, coneix a Conchita (Carolina Yuste) i l'enamorament és instantani. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per a acompanyar a Conchita, per al que haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical de ‘Els Dos’.

Quan Conchita ha de marxar de Barcelona durant dues setmanes, convenç a Eugenio que fagi les actuacions ell sol. Quan torna, Eugenio s'ha convertit en un fenomen de l'humor underground de la ciutat, i a poc a poc, entre els dos aniran construint al personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, els cigarrets i el got de tub.

Eugenio es converteix així en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb ‘Saben aquell que diu…'.

Horaris: 

Dijous 18 d’abril: 20:30h

La estrella azul

Sinopsi

Anys 90. Maurici, un famós rocker espanyol recorre Llatinoamèrica buscant retrobar-se amb la seva vocació deixant enrere el fantasma de l'addicció.

Allí coneix a Don Carlos, un músic ancià en hores baixes que, malgrat ser autor d'algunes de les cançons més famoses del folklore del seu país, a penes aconsegueix pagar les seves factures. Carlos acull amb generositat a l'estrany visitant fent les vegades de sensei musical.

De la seva trobada neix un extravagant duo quixotesc, amb tota l'aparença de ser un absolut fracàs comercial.

Horaris: 

Diumenge 21 d'abril: 18:00h
Dilluns 22 d'abril: 20:30h