Cine Patronat
Cine Patronat
c/ Sant Francesc, s/n
08600 - Berga
  • cinepatronat@gmail.com

Cartellera

Del revés 2 (Inside out 2)

Sinopsi

Alegria, Tristesa, Ira, Fàstic i Por han tornat. Però ara, en plena adolescència, estan passant moltes coses dins del cos de Riley. La nena que vam conèixer ara és una noia que s'està fent gran, i les seves emocions seran un còctel explosiu.

En aquesta nova aventura que té lloc dins de la ment de Riley apareixeran noves emocions que ho canviaran tot, com Ansietat, Enveja o Vergonya. Aquestes noves emocions arribaran al centre de control i ho posaran tot potes enlaire, així que Alegria i el seu equip tindran molta feina.

Seqüela de la pel·lícula Del revés (Inside Out), guanyadora de l'Óscar l'any 2016 a Millor film d'animació.

Horaris: 

Diumenge 21 de juliol: 18:00 | 20:30h
Dilluns 22 de juliol: 18:00 | 20:30h

Fuera de temporada

Sinopsi

Mathieu viu a París i l'Alice en una petita ciutat costanera de l'oest de França. Ell té uns cinquanta anys i és un conegut actor. Ella en té més de quaranta i és professora de piano. Es van enamorar fa uns quinze anys, però després es van separar. Des de llavors, el temps ha passat i cadascun ha seguit el seu camí i les ferides han anat cicatritzant a poc a poc.

Quan en Mathieu acudeix a diluir la seva melancolia en els banys d'hidromassatge d'un centre de talassoteràpia, es retroba casualment amb Alice.

Horaris: 

Diumenge 28 de juliol: 18:00h
Dilluns 29 de juliol: 20:30h