
Mil fulls maçana, baldana i rovellons
De vegades m’inspiro amb receptes que veig, o de revistes, llibres, etc. Però d’altres quan tinc alguns ingredients que crec que poden lligar, em poso a innovar. I això és el que va passar amb aquesta recepta i ne vaig quedar molt contenta del resultat. Amb una mica de feina teniu una idea de sopar original i fácil.
MIL FULLS MAÇANA, BALDANA I ROVELLONS
Ingredients:
- 1 base de pasta de full, massa brisa o quebrada, o també de coca
- Poma, si és agredolça millor
- "Rovellons" o un altre tipus però amb aquest crec que és com millor queda
- Baldana
- Sal i oli
- Frígola
- Opcional: formatge, oli aromàtic, etc.
Elaboració:
- Descongelar la massa de la base si està congelada.
- Coure-la al forn a la temperatura i el temps indicat a l'envàs. O seguir la recepta si fem una de casolana.
- En una paella amb oli salteu la baldana tallada a rodanxes. Reservar. I fer el mateix amb la poma pelada i tallada a làmines. I igual amb els rovellons nets i tallats a daus grans.
- Quan estigui la base cuita del forn, treure i col·locar a sobre la barreja.
- Es pot servir amb frígola per sobre, formatge (encara que a mi m'encanta no li vaig posar per poder gaudir dels sabors de les 3 coses), o bé un oli aromàtic.
Que aprofite!
Font recepta: Bajoqueta
Foto: Bajoqueta
Recepta sense gluten: aquí
Si teniu qualsevol dubte sobre la recepta: lhortdebajoqueta@hotmail.com
- 1 of 5
- següent ›