Jump to navigation
Als anys 80-90 este era uns dels postres típics d’algun dinar copiós i pesat nadalenc. Quan semblava que tothom ja no podia minjar més, després del pica-pica, entremés, primer plat i segon; apareixia l’amfitriona de la casa amb un postre tan poc equilibrat per preparar l’estòmec a la bomba de sucre dels turrons. Malgrat l’alt aport calòric d’este postre m’ha fet gràcia recuperar-lo, per què d’aquells temps tinc molt bons records i, sense poder evitar-ho, per estes dates, tots recordem el que vam viure a l’infància. Bones festes a tothom!
Ingredients:
Elaboració:
Crec que no cal, no?
Nota: La gràcia d’aquestes postres és que es prepara en un moment, de manera que potser millor no embolicar-se a preparar a casa el flam i el gelat, però que si algú s’atreveix molt millor. I en contra de la tradició, crec que és més apropiat després d’un àpat lleuger o per compartir.
Que aprofite!
Recepta y fotos: Bajoqueta
Recepta sense gluten: aquí
Si teniu qualsevol dubte sobre la recepta: lhortdebajoqueta@hotmail.com
Mare i filla es posen juntes a la cuina. Una aportarà receptes de tota la vida i, l'altra, intentarà oferir receptes més modernes. Però totes fetes amb molt de carinyo i amb molta passió.