Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 10h
Diumenge 19 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 10:30h
Dissabte 25 maig, 12h
Visita 'Del celler a la taula - amb identitat', una experiència que consta d'una visita al Celler Abadal - un dels més importants de la DO Pla de Bages amb una història que es remunta al segle XII - amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al Kursaal Espai Gastronòmic.
L'àpat consta de: · Primer a escollir · Segon a escollir · Postres · 2 copes de Vi DO Pla de Bages *No s'inclouen cafès ni digestius
Disponibilitat: La visita pot fer-se en qualsevol de les dates programades. L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre, de dilluns a diumenge. També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents. Idiomes: català, castellà i anglès.
64,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació. Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 10 persones
bagesterradevins
Web bagesterradevins Web Celler Abadal