Jump to navigation
Com vos deia l’altre dia, lo rustifaci lo podem menjar de vàries maneres. Avui vos porto una de les versions més conegudes. Vos recomano buscar un bon pa, d’aquells de les panaderies de les d’abans, que pasten el pa cada dia. Crec que esta torrada és un sopar ideal, fresc i ben acolorit amb el primentó.
ESPARDENYA CATALANA
Ingredients:
Elaboració:
Consells: no deixar-les fetes molt de rato sino el pa es va reblanint. Jo li vaig posar a una torrada uns encenalls de formatge Parmesà enlloc de les anxoves i també estava molt bo.
Que aprofite!
Font recepta: Bajoqueta
Foto: Jordi Aymà
Si teniu qualsevol dubte sobre la recepta: lhortdebajoqueta@hotmail.com
Mare i filla es posen juntes a la cuina. Una aportarà receptes de tota la vida i, l'altra, intentarà oferir receptes més modernes. Però totes fetes amb molt de carinyo i amb molta passió.