Jump to navigation
Avui dia lo minjar de Pasqua és més per tradició que per sentiment religiós. Però ha perdurat lo de preparar plats d’abadejo i peix durant estos dies.
Aquestes croquetes són un dels plats estrella de ma mare, encara que tots els que fa triomfen. De fet, crec que hauria de tenir blog propi per poder ensenyar tot el que cuina.
Avui li vull dedicar a ella per què és el seu cumple. I per què després de molts anys treballant li ha arribat el moment de poder descansar finalment. FELICITATS MAMA!
CROQUETES D’ABADEJO
Ingredients (amb aquestes quantitats surten bastantes):
Elaboració:
Que aprofite!
Font recepta: Mama Bajoqueta
Foto: Jordi Aymà
Si teniu qualsevol dubte sobre la recepta: lhortdebajoqueta@hotmail.com
Mare i filla es posen juntes a la cuina. Una aportarà receptes de tota la vida i, l'altra, intentarà oferir receptes més modernes. Però totes fetes amb molt de carinyo i amb molta passió.