Jump to navigation
MONA DE PASQUA AMB PA DE PESSIC
Encara que la típica mona de Pasqua que regalava el padrí al fillol és amb los ous, jo vaig voler fer aquesta l’any passat. No és molt difícil i amb la decoració queda molt divertida.
BASE: PA DE PESSIC
El pa de pessic és com un bescuit però sense matèria grassa en la seva elaboració ni llevat, tot i així queda molt esponjós. És típic menjar-lo sol, espolsat amb sucre glas per sobre. En este cas jo el vaig fer servir per a la base de la mona.
Ingredients per al pa de pessic (motlle de 22 cm. diàmetre):
Elaboració del pa de pessic
Consell: No treure del forn de cop, deixar-lo una estona amb la porta oberta per que no tingui un canvi de temperatura tan brusc.
DECORACIÓ
Ingredients per a la mona:
Elaboració:
Que aprofite! I molt bon dia de la mona a tots!
Font recepta: Bajoqueta Foto: Jordi Aymà
Si teniu qualsevol dubte sobre la recepta: lhortdebajoqueta@hotmail.com
Mare i filla es posen juntes a la cuina. Una aportarà receptes de tota la vida i, l'altra, intentarà oferir receptes més modernes. Però totes fetes amb molt de carinyo i amb molta passió.