Cartellera

Kubrick Cinema

C/General Prim, 7, Vilafranca del Penedès
http://kubrickcinema.wix.com/cartellera

Gorrión rojo

Gorrión rojo

Sinopsi

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) és reclutada contra la seva voluntat per a ser un “pardal”, una seductora ensinistrada del servei de seguretat rus. Dominika aprèn a utilitzar el seu cos com a arma, però lluita per conservar el seu sentit de la identitat durant el deshumanitzador procés d'entrenament. Trobant la seva força en un sistema injust, es revela com un dels actius més sòlids del programa. El seu primer objectiu és Nate Nash (Joel Edgerton), un funcionari de la CIA que dirigeix la infiltració més confidencial de l'agència en la intel·ligència russa. Els dos joves agents cauen en una espiral d'atracció i engany que amenaça les seves carreres, les seves lleialtats i la seguretat dels seus respectius països.

Horaris: 

Del 16 al 22 de març
Divendres: 19:00h
Dissabte: 17:00 | 22:00h
Diumenge: 19:00 | 21:45h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 19:15 | 22:00h
Dijous: 21:45h

Un pliegue en el tiempo

Sinopsi

Quan el científic Alex Murry (Chris Pine) desapareix de forma misteriosa mentre treballava en un projecte enigmàtic, la seva filla Meg (Storm Reid) decideix anar-lo a buscar. La Meg viatjarà llavors amb el seu germà petit i el seu amic Calvin (Levi Miller) a través del temps i l'espai.

Horaris: 

Del 16 al 22 de març
Divendres: 21:45h
Dissabte: 19:45h
Diumenge: 16:45h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 17:00h
Dijous: --

Català
Wonder

Wonder

Sinopsi

Un nen de 10 anys nascut amb una deformitat facial que l'ha obligat a ser operat 27 vegades de cirurgia s'esforça per encaixar en una nova escola.

Horaris: 

Diumenge 18 de febrer: 11:30h
Cicle CINC

Ballet 'El Cuento de Invierno' - Royal Opera House

Ballet 'El Cuento de Invierno' - Royal Opera House

Sinopsi

Flamant nou muntatge de Christopher Wheeldon per al Royal Ballet, basat en la immortal obra de Shakespeare sobre amor, desamor i reconciliació. 

Horaris: 

Dijous 22 de març: 18:00h