Cartellera

Kubrick Cinema

C/General Prim, 7, Vilafranca del Penedès
http://kubrickcinema.wix.com/cartellera

Català
Animales fantásticos: Los crímenes de Grindelwald

Animales fantásticos. Los crímenes de Grindelwald

Sinopsi

Complint amb la seva amenaça, Grindelwald escapa de la seva custòdia i ha començat a reunir seguidors, la majoria dels quals no sospiten les seves intencions reals: alçar els mags purasang per regnar sobre totes les criatures no màgiques. En un esforç per frustrar els plans de Grindelwald, Albus Dumbledore (Jude Law) recluta el seu antic estudiant Newt Scamander, qui accedeix a prestar la seva ajuda, sense conèixer els perills existents. Les línies queden marcades mentre l'amor i la lleialtat són posats a prova, fins i tot entre els amics més propers i la família, en un món màgic cada vegada més dividit.

Horaris: 

Del 14 al 20 de desembre
Divendres: 18:30 | 21:15h
Dissabte: 16:45 | 21:45h
Diumenge: 19:00 | 21:45h
Dilluns: 21:15h (VOS) 
Dimarts: --
Dimecres: 19:30 | 22:00h
Dijous: --

Català
Ralph rompe Internet

Ralph rompe Internet

Sinopsi

'Ralph rompe Internet' surt dels recreatius, i s'endinsa al món inexplorat, expansiu i emocionant d'Internet. Descobrirem si sobreviu al poder de demolició de Ralph. Ralph (veu de John C. Reilly), el dolent dels videojocs i la seva companya Vanellope von Schweetz (veu de Sarah Silverman) hauran de jugar-s'ho tot viatjant per les xarxes buscant una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el videojoc de Vanellope. I per complicar més les coses, Ralph i Vanellope depenen dels ciutadans d'Internet, els anomenats ‘ciutanets’ per a que els ajudin a desenvolupar-se en aquest perillós món. Entre ells està un empresari d'Internet anomenat Yesss (veu de Taraji P. Henson), que és l'algoritme estrella i l'ànima de 'BuzzTube', la pàgina web més de moda del moment. Seqüela de 'Rompe Ralph' (2012)

Horaris: 

Del 14 al 20 de desembre
Divendres: --
Dissabte: 19:30h
Diumenge: 16:45h
Dilluns: -- 
Dimarts: --
Dimecres: 17:15h
Dijous: --

VOS

Opera Gala. Baden Baden

Sinopsi

"Una gala extraordinària plena d'emocions!" és com la premsa especialitzada exalt l'anomenat "concert de l'any" amb Anja Harteros, Ekaterina Gubanova, Jonas Kaufmann i Bryn Terfel, quatre extraordinàries veus representant la cimera de les superestrelles de la música clàssica.
Acompanyats per la Badische Staatskapelle i sota la batuta de Marc Armiliato, van explorar algunes de les òperes més notables i populars, combinant tots els trets d'aquest gènere suprem musical en un concert únic: bellesa, màgiques melodies, tragèdia, i una passió desbordant. Un ramell d'àries i duos que encisen a l'audiència des del primer acord, oferint una experiència única per a l'espectador.

Horaris: 

Dilluns 17 de desembre: 18:00h