Cartellera

Kubrick Cinema

C/General Prim, 7, Vilafranca del Penedès
http://kubrickcinema.wix.com/cartellera

El doctor de la felicidad

El doctor de la felicidad

Sinopsi

Knock, un estafador penedit es converteix en metge, i arriba al petit poble de Saint-Maurice per aplicar un "mètode" destinat a fer-lo ric: convencerà a la gent de que tota persona sana és un malalt que ignora que ho és. I per això, ha de trobar a cadascú la malaltia real o imaginària que pateix. Mestre en l'art de la seducció i de la manipulació, Knock està a punt d'aconseguir els seus objectius. 

Horaris: 

Del 22 al 28 de juny
Divendres: 19:30h
Dissabte: --
Diumenge: 19:15h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 19:15h
Dijous: 21:30h

Isla de perros

Isla de perros

Sinopsi

Després que totes les mascotes canines de Megasaki City siguin exiliades a una illa que és un abocador, un nen de 12 anys emprèn un viatge per buscar el seu gos extraviat. 

Horaris: 

Del 22 al 28 de juny
Divendres: 21:45h
Dissabte: --
Diumenge: 21:30h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 21:30h
Dijous: 19:15h

El príncipe encantador

El príncipe encantador

Sinopsi

Philippe és un jove príncep amb un atractiu irresistible que enamora totes les dones al seu pas, deixant un rastre d'amors despietats amb males conseqüències per al regne. Així que el seu pare, un rei molt enfadat amb l'actitud del seu fill, li dóna al jove príncep un ultimàtum: o troba el seu amor vertader abans de complir 21 anys, o perdrà el seu dret al tron.

Horaris: 

Del 22 al 28 de juny
Divendres: --
Dissabte: --
Diumenge: 17:15h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 17:15h
Dijous: 17:15h

VOS

La Traviata

Sinopsi

La Traviata, el gran drama del genial mestre Giuseppe Verdi, basat en la novel·la "La dama de les camèlies" d'Alexandre Dumas fill, és una de les òperes més representades i aclamades diariament arreu del món, incloent fragments tants brillants i coneguts com el "Brindisi" o l'espectacular aria-cabaletta de la seva protagonista "Sempre Libera", o l'emotiu final "Addio del passato".

Horaris: 

Dilluns 25 de juny: 18:00h

VOS

La decisión de Sophie

Sinopsi

L'acció es desenvolupa poc temps després de la Segona Guerra mundial. Stingo, un jove escriptor del sud dels Estats Units, arriba a Brooklyn i simpatitza amb una parella Sophie (Meryl Streep), una bonica immigrant polonesa (que ha sofert molt durant la guerra) i Nathan, un jueu de comportament imprevisible i violent que amaga una persona trastornada. Una relació complexa es desenvolupa entre els tres personatges.

Horaris: 

Dilluns 25 de juny: 22:00h