Menjar i beure
,
2022
Dissabte 28 de maig, 12h
Konvent
Cal Rosal

Que rebenti la Baells

'Que rebenti la Baells' és la primera fira de vins de mínima intervenció de la comarca del Berguedà que se celebrarà al Konvent de Cal Rosal.

Durant aquesta jornada acolliran a productores que promouen una viticultura que busca intervenir el mínim en el procés d’elaboració del vi. Així, des de l’agricultura ecològica fins a la negació a afegir químics que interfereixin en l’organolèptica del vi, aconsegueixen un producte que en el seu aroma i sabor s’hi percep un paisatge, una varietat, un terrós i una climatologia particular de cada anyada.

'Que rebenti la Baells' convida a viticultores pures, sensibles i valentes; que com indica el nom del festival, no es queden en la comoditat sinó que busquen el risc, l’avantguarda, la llibertat i, evidentment, l’abundància d’un pantà rebentant.

Programa: 

12:00h: Obertura de portes.
12:30h: Tast amb bici i interpretació del paisatge pel camí de Pedret amb el sommelier Joan Vila de l'Artviteca Ca l'Adela i Pep Espelt de Konvent.
13:00h: Presentació de Vibop edicions. ‘Priorat en persona’ de Roser Vernet.
13:45h: Concert amb The Roosters. (R'n'R dels 50's i surf dels 60's).
15:00h: Pausa fira i dinar.
17:00h: Reobertura fira.
17:30h: Presentació de Vibop edicions: 'La Vinya de Joseph Beuys' de Jordi Boldú.
18:30h: Presentació de Majorque Nouveau: Projecte col·laboratiu entre Ca Na Toneta i cellers de Mallorca.
20:00h: Servei de sopar amb sushi de la Providence, Corpus Berga, Formatges Cuirols i L'Escairador de Cal Rosal.
20:30h: Tancament fira amb DJ Lada Niva.
23:00h: Dj Clickman.

Més informació: 

Web Konvent

  • imatge de control 1per1