Cartellera

Cinema de Tous

Carrer Indústria
08712 St. Martí de Tous

Los 50 son los nuevos 30

Los 50 son los nuevos 30

Sinopsi

Quan el seu home la deixa per una dona més jove i a més perd la feina, a Marie-Francine no li queda altra opció que tornar a casa dels seus pares ¡als 50 anys!. Infantilitzada pels seus pares, la posaran a treballar a la seva petita botiga de cigarretes electròniques. Tot canvia quan coneix a Miguel, que està passant pel mateix que ella, però que no s'atreveix a dir-li.

Horaris: 

Diumenge 12 d'agost: 18:00h

Las guardianas

Las guardianas

Sinopsi

Any 1915, en plena I Guerra Mundial. Els homes estan al front i les dones s'han quedat per defensar les terres. Hortense, una mare de família treballadora sense límits, dóna feina a la seva granja a Francine, una jove de l'assistència pública, per a que l'ajudi en el treball, ja que Solange, la filla, es nega a fer-ho. Les dues dones es portaran bé des del primer moment.

Horaris: 

Diumenge 12 d'agost: 19:40h
Diumenge 19 d'agost: 18:00h

The Florida Project

The Florida Project

Sinopsi

Una nena de 6 anys i els seus amics passen l'estiu a un petit motel molt proper a Disneyworld, mentre els seus pares i la resta d'adults que els envolten viuen encara els efectes de la crisi.

Horaris: 

Diumenge 19 d'agost: 19:55h
Diumenge 26 d'agost: 18:00h

Yo, Tonya

Yo, Tonya

Sinopsi

Tonya Harding va ser la primera dona nordamericana en completar un salt de triple axel en competició en patinatge sobre gel el 1991. Però l'èxit al gel no sempre va anar acompanyat de felicitat en la seva vida personal. 

Horaris: 

Diumenge 26 d'agost: 19:45h