Cartellera

Cinema de Tous

Carrer Indústria
08712 St. Martí de Tous

Dos mujeres

Dos mujeres

Sinopsi

Claire exerceix amb passió el seu ofici de llevadora. Preocupada com està ja per l'imminent tancament de la secció de maternitat on treballa, la seva vida patirà un cop encara més gran: la tornada de Béatrice, antiga amant del seu difunt pare. 

Horaris: 

Dissabte 6 d'octubre: 18:00h
Diumenge 7 d'octubre: 18:00h

Català
Las distancias

Las distancias

Sinopsi

Olivia, Eloy, Guille i Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que compleix 35 anys. Però no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l'amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temp i la distància poden canviar-ho tot.

Horaris: 

Dissabte 6 d'octubre: 19:50h
Diumenge 7 d'octubre: 19:50h
Divendres 12 d'octubre: 18:00h
Diumenge 14 d'octubre: 18:00h

Promesa al amanecer

Promesa al amanecer

Sinopsi

Adaptació de la novel·la autobiogràfica de Romain Gary, en què recorda la seva joventut a Lituània, el seu èxode amb la seva família al sud de França per escapar de les conseqüències de l'arribada al poder de Hitler a Alemanya i la seva carrera a les Forces Aèries franceses.

Horaris: 

Divendres 12 d'octubre: 19:45h
Diumenge 14 d'octubre: 19:45h

El escándalo Ted Kennedy

El escándalo Ted Kennedy

Sinopsi

La vida de Ted Kennedy i la seva carrera política es van descarrilar després d'un fatal accident automobilístic el 1969, en què el cotxe que ell conduia es va precipitar des d'un pont a un llac i on va perdre la vida la seva jove secretària de campanya, Mary Jo Kopechne.

Horaris: 

Diumenge 28 d'octubre: 18:00h

La música del silencio

La música del silencio

Sinopsi

Biopic sobre el tenor i músic italià Andrea Bocelli. Tot i haver nascut amb un greu problema de vista que acabarà en ceguesa, Bocelli supera tot tipus d'obstacles, guiat per grans ambicions cap a la seva passió, la música. 

Horaris: 

Diumenge 28 d'octubre: 19:40h
Dijous 1 de novembre: 18:00h

Campeones

Campeones

Sinopsi

Marco, un entrenador professional de bàsquet, es troba un dia enmig d'una crisi personal, entrenant un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual. El que comença com un problema s'acaba convertint en una lliçó de vida.

Horaris: 

Dijous 1 de novembre: 19:45h