Cartellera

Cinema de Tous

Carrer Indústria
08712 St. Martí de Tous

El viaje de Nisha

El viaje de Nisha

Sinopsi

Nisha, una noia de 16 anys, viu a Noruega una doble vida. A casa és la perfecta filla pakistanesa, però quan surt amb els seus amics es converteix en una noia més occidental. Quan el seu pare la sorprèn amb el seu xicot al llit, els seus dos móns xoquen. Per donar-li una lliçó, els seus pares decideixen enviar-la al Pakistan, on haurà d'adaptar-se a aquella cultura.

Horaris: 

Dijous 6 de desembre: 18:00h

La sociedad literaria y el pastel de piel de patata

La sociedad literaria y el pastel de piel de patata

Sinopsi

El 1946 una escriptora d'esperit lliure, Juliet Ashton, fa amistat amb els residents de Guernsey Island després de la Segona Guerra Mundial, i decideix escriure un llibre sobre les seves experiències durant la guerra.

Horaris: 

Dijous 6 de desembre: 19:40h
Dissabte 8 de desembre: 18:00h
Diumenge 9 de desembre: 18:00h

La buena esposa

La buena esposa

Sinopsi

Joan Castleman (Glenn Close) és una bona esposa, de bellesa madura i natural, la dona perfecta. Però el cert és que porta quaranta anys sacrificant els seus somnis i ambicions per mantenir viva la flama del seu matrimoni amb el seu marit, Joe Castleman (Jonathan Pryce). Però Joan ha arribat al seu límit. La vígília de l'entrega del Premi Nobel de Literatura a Joe, Joan decideix revelar el seu secret millor guardat.

Horaris: 

Dissabte 8 de desembre: 19:40h
Diumenge 9 de desembre: 19:40h
Diumenge 16 de desembre: 18:00h

The Rider

The Rider

Sinopsi

Brady, que va ser una de les estrelles del "rodeo" i un talentós entrenador de cavalls, té un accident que l'incapacita per tornar a muntar. Quan torna a casa se'n adona que l'únic que vol fer és muntar a cavall i participar en "rodeos", fet que el frustra bastant. En un intent per reprendre el control de la seva vida, Brady emprèn un viatge per buscar una nova identitat i del significat del que és ser un home al cor d'Amèrica.

Horaris: 

Diumenge 16 de desembre: 19:40h
Diumenge 23 de desembre: 18:00h

Gauguin, viaje a Tahití

Gauguin, viaje a Tahití

Sinopsi

El 1891 Gauguin s'exilia a Tahití. Vol trobar la seva pintura, lliure, salvatge, lluny dels codis morals, polítics i estètics de l'Europa civilitzada. S'endinsen a la selva, fent front a la solitud, la pobresa, la malaltia. Allí coneix a Tehura, que es va convertir en la seva dona i protagonista de les seves grans pintures. 

Horaris: 

Diumenge 23 de desembre: 19:40h
Diumenge 30 de desembre: 18:00h

Una receta familiar

Una receta familiar

Sinopsi

Masato, un jove xef de ramen que vol saber més sobre el passat dels seus pares morts, deixa la seva ciutat natal al Japó embarcant-se en un viatge culinari cap a Singapur per a trobar la veritat sobre el seu passat i la seva família. Durant aquesta deliciosa odissea, Masato descobrirà els secrets dels seus avantpassats, suculentes receptes i molt més.

Horaris: 

Diumenge 30 de desembre: 19:40h