MónNatura Pirineus
Món Natura Pirineus
C/ Únic, s/n, Son
25589 - Alt Àneu
  • 973 626 722
  • monnaturapirineus@fcatalunyalapedrera.com
MónNatura Pirineus
Estada 'Al teu aire'

Sou repetidors i ja coneixeu les nostres activitats?... voleu gaudir del Pirineu pel vostre compte? MónNatura Pirineus us ofereix l'allotjament perfecte per gaudir del Pirineu sols, amb la vostre parella, amb familia o amb amics. Gaudireu de totes les nostres comoditats mentre coneixeu un dels indrets més ben conservats dels Pirineus.

Escolliu l'opció d'estada que millor s'adapti als vostres plans, sense patir si després heu de fer canvis quan ja estigueu al centre.

Tant al centre com a través dels nostres consells podreu organitzar-vos la vostre estada, fer rutes, gaudir de la natura, visitar el romànic de les Valls d'Àneu, als seus elements patrimonials, disfrutar de la gastronomia pallaresa... i, si us ve de gust, fer alguna de les nostres activitats habituals.

> Més informació aquí (enllaç)

MónNatura Pirineus
Estada 'Viu el Pirineu' (1 nit)

MónNatura Pirineus us ofereix un programa d'una nit als Pirineus especialment pensat per qualsevol cap de setmana de l'any. 

Vine al Pallars a gaudir d'un dels millors cels de Catalunya i deixat seduir per la nostre activitat "Viatja per les galàxies". Et passejarem per tot el firmament des del nostre planetari, t'ensenyarem a identificar les constel·lacions i a gaudir de cúmuls. nebul·loses i galàxies amb els nostres potents telescopis. 

Al dia següent preparat per coneixer "de molt a prop" la fauna del Pirineu. L'equip educatiu t'acompanyarà al Centre de fauna per conèixer alguns dels animals més emblemàtics dels Pirineus com el linx o el trencalòs.

El programa inclou:
- Una estada al centre en règim de pensió completa (de sopar a dinar) i dues activitats:
> Viatja per les Galàxies
> Fauna dels Pirineus 

> Més informació aquí (enllaç)

MónNatura Pirineus
Cap de setmana 'Viu la Natura'

MónNatura Pirineus us ofereix aquest programa de cap de setmana amb el que gaudireu d’una completa estada en un dels indrets més ben conservats dels Pirineus i en coneixereu els seus atractius naturals, socials i culturals.

Inclou l’allotjament i els àpats, des del sopar del primer dia fins l’esmorzar de l’últim, amb un complert programa d’activitats.

De la mà d’un tècnic visitareu el nostre Centre de Fauna, un espai integrat en el medi on coneixereu les espècies més representatives de la fauna salvatge dels Pirineus. Endinseu-vos també al planetari del centre on repassarem la mitologia i astronomia de les principals constel·lacions per posteriorment observar el cel nocturn del Pirineu al nostre observatori astronòmic. I si vols, gaudeix de l’entorn de Les Planes de Son través d’algun dels nostres itineraris de descoberta i d’interpretació del medi.

El programa inclou:
> PirineusNatura
> Viatja per les galàxies
> Fauna dels Pirineus

> Més informació aquí (enllaç)

MónNatura Pirineus
Estada 'Segona Pasqua'

Del 21 al 24 de maig

Aquesta estada t’obre les portes per viure els paisatges de primavera al Pirineu a través d’una escapada que no oblidaràs.  Coneixerem la vida secreta de la fauna a través dels seus rastres, ens endinsarem a la nit de les Planes de Son i descobrirem el cel màgic del Pirineu. No t’ho perdis!

> Clica aquí per consultar les activitats d’aquesta estada: Programa d’activitats

Característiques del programa:
- L’estada inclou: totes les activitats incloses al programa, 3 nits d’allotjament i els àpats des del sopar de divendres 21 de maig fins el dinar del dilluns 24 de maig.
- Algunes activitats es repeteixen durant l’estada. Cal escollir la data preferida.
- Habitacions ús individual: suplement 30%.
- Les activitats estan conduïdes per l’equip d’educadors/es de natura del centre

>  Més informació aquí (enllaç)

MónNatura Pirineus
Estada 'Sant Joan'

Del 24 al 27 de juny

Sant Joan és un moment màgic per descobrir les Valls d’Àneu amb la tradicional festa de les falles, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.  Durant aquesta estada també descobrirem la vida dels torrents de muntanya, i els rastres que ens deixen els animals que ens envolten, entre altres activitats per connectar amb la natura.

> Clica aquí per consultar les activitats d’aquesta estada: Programa d’activitats

Característiques del programa:
- L’estada inclou: totes les activitats incloses al programa, 3 nits d’allotjament i els àpats des del dinar de dijous 24 de juny fins l’esmorzar de diumenge 27 de juny.
- Algunes activitats es repeteixen durant l’estada. Cal escollir la data preferida.
- Habitacions ús individual: suplement 30%.
- Les activitats estan conduïdes per l’equip d’educadors/es de natura del centre

> Més informació aquí (enllaç)

MónNatura Pirineus
Estada 'Estiu'

De dilluns a diumenge (del 2 d’agost al 12 de setembre)

Amb l’arribada del bon temps, el Pirineu llueix sota els raig de sol. Són bons moments per gaudir d’una passejada al Parc Nacional d’Aigüestortes, de la fauna que s’amaga quan el sol es pon, moments per descobrir les fascinants papallones de les Planes de Son i de tallers infantils que ens connectaran amb la natura més salvatge. Vine a descobrir-ho!

> Clica aquí per consultar les activitats d’aquesta estada: Programa d’activitats

> Més informació aquí (enllaç)

Més informació

MónNatura Pirineus, inaugurat l’any 2002, és un equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb una missió molt clara: sensibilitzar a la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant activitats d’educació ambiental. 

Ubicat en el bonic paratge de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, MónNatura Pirineus és un centre que disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l’alta muntanya i descobrir els seus atractius, posant en valor la cultura de la sostenibilitat i oferint la identificació i el respecte pels diferents elements que configuren el paisatge.