Cartellera

Mont-Àgora - Sta. Margarida de Montbui

Passeig Catalunya, s/n
08710 Santa Margarida de Montbui
 

Ralph rompe Internet

Ralph rompe Internet

Sinopsi

'Ralph rompe Internet' surt dels recreatius, i s'endinsa al món inexplorat, expansiu i emocionant d'Internet. Descobrirem si sobreviu al poder de demolició de Ralph. Ralph (veu de John C. Reilly), el dolent dels videojocs i la seva companya Vanellope von Schweetz (veu de Sarah Silverman) hauran de jugar-s'ho tot viatjant per les xarxes buscant una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el videojoc de Vanellope. I per complicar més les coses, Ralph i Vanellope depenen dels ciutadans d'Internet, els anomenats ‘ciutanets’ per a que els ajudin a desenvolupar-se en aquest perillós món. Entre ells està un empresari d'Internet anomenat Yesss (veu de Taraji P. Henson), que és l'algoritme estrella i l'ànima de 'BuzzTube', la pàgina web més de moda del moment. Seqüela de 'Rompe Ralph' (2012)

Horaris: 

Dimecres 5 de desembre: 20:00h
Dijous 6 de desembre: 16:30 | 18:45h
Divendres 7 de desembre: 18:15 | 20:30h
Dissabte 8 de desembre: 16:15 | 18:30 | 20:40h
Diumenge 9 de desembre: 16:15 | 18:30 | 20:40h

Viudas

Viudas

Sinopsi

Adaptació cinematogràfica de 'Las viudas' ('Widows'), minisèrie britànica del 1983, aquí ambientada al Chicago actual, sobre quatre dones amb res en comú excepte un deute heretat per les activitats criminals dels seus difunts marits. Verónica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) i Belle (Cynthia Erivo), decideixen agafar les regnes del seu destí i conspiren per forjar-se un futur amb les seves pròpies normes. Amb guió de Gillian Flynn ('Perdida').

Horaris: 

Dimecres 5 de desembre: 20:30h
Dijous 6 de desembre: 16:30 | 19:00h
Divendres 7 de desembre: 18:15h
Dissabte 8 de desembre: 16:15 | 21:05h
Diumenge 9 de desembre: 16:15 | 18:45h

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Sinopsi

'Bohemian Rhapsody' és una celebració de Queen, de la seva música i del seu extraordinari cantant Freddie Mercury, que va desafiar estereotips i va fer pedaços tradicions per convertir-se en un dels showmans més estimats del món. 'Bohemian Rhapsody' plasma el meteòric ascens a l'olimp de la música de la banda a través de les seves icòniques cançons i del seu revolucionari so, la seva crisi quan l'estil de vida de Mercury va estar fora de control, i la seva triomfal reunió la vigília del Live Aid, en què Mercury, mentre patia una malaltia que amenaçava la seva vida, lidera la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. Veurem com es va cimentar el llegat d'una banda que sempre va semblar-se més a una família, i que continua inspirant a propis i estranys, somiadors i amants de la música fins als nostres dies. 

Horaris: 

Divendres 7 de desembre: 20:40h
Dissabte 8 de desembre: 18:40h
Diumenge 9 de desembre: 21:00h