Hammarskjöld. Lucha por la paz

Hammarskjöld. Lucha por la paz

Sinopsi

Dag Hammarskjöld està acabant el seu mandat com a Secretari General de les Nacions Unides, i es vol retirar a Österlen (Suècia).

La Guerra Freda està en el seu zenit i l'acabada de formar República Democràtica del Congo, agreuja la situació. El diplomàtic assumeix la tasca de negociar la pau al país liderant les tropes de l'ONU en la seva primera operació. Alhora, la seva vida dona un gir quan un vell amic apareix inesperadament a Nova York, i és en aquest moment quan s'adona que s'ha perdut una part important de la seva vida i que potser és massa tard per a recuperar-la. Això li genera a una batalla entre el seu sentit del deure amb les Nacions Unides i una veritable amistat. 

Al Congo, les forces de pau de l'ONU són massacrades per mercenaris pagats per la indústria minera que conspira contra els plans d'unitat nacional. Decidit a posar fi al conflicte, al setembre de 1961 puja a un avió en un últim i desesperat intent d'aconseguir la pau embarcant-se sense saber-ho en el viatge més perillós de la seva vida.

La pots veure als cinemes de:

Barcelona

Cinema Maldà

VOSE

Del 24 al 30 de maig:
Divendres: --
Dissabte: --
Diumenge: --
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: 13:05h

Centre

Cinema de Tous

Diumenge 30 de juny: 19:10h