Llibres
,
2018
Dissabte 7 d'abril, 12h
Llibreria L'Odissea
Vilafranca del Penedès

Trobada de lectors i escriptors

La trobada de lectors i escriptors de l’Odissea engega la celebració de Sant Jordi al Penedès. Lectors i escriptors es trobaran a la llibreria vilafranquina per escalfar motors de cara a Sant Jordi. Per quart any consecutiu, la llibreria l’Odissea organitza un espai de trobada i de signatura de llibres a Vilafranca. 

Sinopsi: 

Una quinzena d’escriptors i escriptores visitaran la capital de l'Alt Penedès per tal de poder conversar amb els lectors, presentar els seus llibres i passar una estona distesa amb tothom qui s’hi apropi, doncs es tracta d’un acte obert a tothom. Durant la vetllada, els assistents podran conèixer de primera mà quins són els principals llibres per a la diada de Sant Jordi d’enguany i podran intercanviar impressions amb els seus autors, en un acte amb música, i on també hi haurà un petit refrigeri.

Tret de sortida del Premi El Lector de l'Odissea 
Aquest any, a més, la trobada coincideix amb l’inici del Premi El Lector de l’Odissea que, després d’un temps de reformulació, torna a començar amb l’objectiu que els lectors i lectores que el conformen, triin quins han estat els millors llibres des de la passada diada de Sant Jordi. El certamen literari seguirà les pautes participatives i democràtiques que havia realitzat fins ara, i des de l’organització animen a tothom qui ho vuglui a participar.

Organitza: 

Llibreria L'Odissea

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres