Plat de bacallà amb salsa de tomàquet

Menú especial per Sant Jordi a la Sidreria Amets de Tortosa, amb alguns dels plats estrella de la seva carta.
MENÚ:
Entrants
- Olives de la terra
- Patates fregides 'chips'
- Cecina al Parmesà
- Amanida tíbia de formatge de cabra i fruits
- Gambes flamejades al whisky
Plat principal (a triar)
- Solomillo filetejat a la brasa, sobre una suau crema d'espinacs i formatge de cabra, amb piquillos caramel·litzats.
- Bacallà sobre llit de salsa de tomàquet, cobert d'una suau mussolina d'allioli gratinat.
Postre
- Bombons de maduixes naturals amb nata
- Brindis de cava Brut Nature Mª Blanca Butí
Begudes
Vi negre Terra Alta o Rioja criança o
Vi blanc Brau de Bot Terra Alta o
Vi Rosat Brau de Bot Terra Alta
Aigua
Sidra Txotx autoservei - Gurutzeta - sidra natural d'Astigarraga
Cafè
Preu per persona: 30€ (Iva inclòs)
Més informació i reserves:
www.sidreriaamets.com
www.facebook.com/amets.sidreria
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.