Menjar i beure
,
2016
Dissabte 23 d'abril (sopar)
Hotel SB Corona
Tortosa

Menú 'Un Sant Jordi per a compartir'

Per Sant Jordi, menú especial al restaurant de l'Hotel SB Corona de Tortosa, amb una proposta gastronòmica que combina plats originals i deliciosos per compartir. 

MENÚ: 
Un rapitenc amb musclos i seitons amb vinagre
L'aperitiu de la casa

Xupa-Xup de formatge Idiazabal amb confitura de tomàquet
Una manera divertida de menjar el formatge 

Gotet refrescant de meló amb crispetes de pernil ibèric
Meló en pernil, l'entrant d'abans

Uns ibèrics amb pa de vidre
Amb tomàquet de penjar i all per a fregar

Cullereta de tàrtar de tonyina amb ceba morada
La tonyina del mediterrani i el millor de l'hort

Llagostins mister corn
Un sabor que resulta molt familiar

Cucurutxo de bunyols casolans de bacallà i carxofa
Sabors del mar i de l'horta

Broqueta de la muntanya amb allioli d'escalivats
Com a la muntanya, amb xistorra i baldaneta

Pre-postre
Ou ferrat de panacota amb dos melmelades

Postre
Pastís de Sant Jordi 

Celler
Aigües minerals
Plana d'En Fonoll DO Catalunya
Brau de Bot DO Terra Alta
Copa de còctel de cava
Cafès i infusions

Preu per persona: 25€ 
(10% IVA inclòs) 
*Menú per a taula completa el dissabte 23 d'abril per la nit. 

Reserves i més informació: 
Telèfon 977 58 04 33
corona@sbhotels.es
www.hotelsbcoronatortosa.com

 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres