Gamba Mister Corn - Hotel SB Corona Tortosa

Per Sant Jordi, menú especial al restaurant de l'Hotel SB Corona de Tortosa, amb una proposta gastronòmica que combina plats originals i deliciosos per compartir.
MENÚ:
Un rapitenc amb musclos i seitons amb vinagre
L'aperitiu de la casa
Xupa-Xup de formatge Idiazabal amb confitura de tomàquet
Una manera divertida de menjar el formatge
Gotet refrescant de meló amb crispetes de pernil ibèric
Meló en pernil, l'entrant d'abans
Uns ibèrics amb pa de vidre
Amb tomàquet de penjar i all per a fregar
Cullereta de tàrtar de tonyina amb ceba morada
La tonyina del mediterrani i el millor de l'hort
Llagostins mister corn
Un sabor que resulta molt familiar
Cucurutxo de bunyols casolans de bacallà i carxofa
Sabors del mar i de l'horta
Broqueta de la muntanya amb allioli d'escalivats
Com a la muntanya, amb xistorra i baldaneta
Pre-postre
Ou ferrat de panacota amb dos melmelades
Postre
Pastís de Sant Jordi
Celler
Aigües minerals
Plana d'En Fonoll DO Catalunya
Brau de Bot DO Terra Alta
Copa de còctel de cava
Cafès i infusions
Preu per persona: 25€
(10% IVA inclòs)
*Menú per a taula completa el dissabte 23 d'abril per la nit.
Reserves i més informació:
Telèfon 977 58 04 33
corona@sbhotels.es
www.hotelsbcoronatortosa.com
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.